Budimo u kontaktu

FRANCUSKA

FRANCUSKI MEDIJI PIŠU: Bajern i PSŽ se plaše da dovedu Vlahovića jer ima ozbiljan hronični zdravstveni problem!

Darko Noveski

Objavljeno

,

Dušan Vlahović u centru pažnje (Foto: Beta/AP)

Delovalo je početkom leta da bi Dušan Vlahović mogao da bude jedna od zvezda prelaznog roka. Sada se sve češće čuje da bi Srbin mogao da ostane u Juventusu.


HRVATSKA: U petak od 20 igraju Dinamo – Hajduk, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.70.


Pominju se Bajern, PSŽ, Mančester junajted i Čelsi. Juventus ima finansijskih problema i nema ništa protiv da u slučaju dobre ponude proda Dušana Vlahovića. Ipak, Francuzi danas pišu da je kod Srbina veliki problem zdravstveno stanje.

“RMC sport” piše da Dušan Vlahović ima ozbiljan zdravstveni problem i da se Bajern i PSŽ zbog toga kolebaju oko dovođenja našeg reprezentativca. Po njihovim saznanjima Dušan Vlahović pati od hronične pubalgije.

Zdravstveno stanje Srbina je upitno. On pati od hronične pubalgije zbog čega je prošle sezone propustio deset mečeva sa Juventusom iz Torina. Ta situacija zabrinjava klubove koji su spremni da ulože u srpskog giganta: Bajern (ako ne dođe Hari Kejn) i PSŽ – pišu Francuzi.

Pubalgija je bol koji se javlja u predelu prepona i česta je kod sportista. Posebno profesionalnih čije telo trpi velike napore. Kada se situacija pogorša moguće je da se bol proširi i na ostale grupe mišića.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.