Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

FRKA MEĐU “VEČITIMA” Partizan tražio pomeranje derbija, iz Zvezde stiglo “NE”

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Poslednji put Crvena zvezda i Partizan su igrali 26. maja, u finalu Kupa Srbije (Foto: Starsport)

Ništa od dogovora. Komšije, a u stvari tako udaljeni… U predstojeći “večiti” derbi koji se igra u Humskoj Crvena zvezda će da uđe odmornija. U ovako zgusnutom kalendaru takmičenja to, sasvim sigurno, predstavlja priličnu prednost.


KVALIFIKACIJE ZA LIGU KONFERENCIJE: Kvota naše kladionice na pobedu Partizana protiv Hamruna je 1.60. Meč na Malti počinje u 20:00.


Postojala je mogućnost da se pomeri početak derbija, ali iz Ljutice Bogdana je stiglo “ne”.

Kako navodi Sportski žurnal, Partizan je zatražio da se meč sa Crvenom zvezdom prolongira za jedan dan i da bude održan 1. septembra, umesto 31. avgiusta. Potom je u Humsku stigla informacija iz Zajednice Superlige da je Crvena zvezda odbila pomeranje. Dakle, ostaje već ranije utvrđen termin – 31. avgust.

Partizan u 8. kolu elitnog društva gostuje u Kragujevcu, a meč sa Radničkim zakazan je za 28. avgust (17 sati). Crvena zvezda dan ranije igra na svom stadionu protiv Javora (20:30). Crno-beli će zato da imaju dan manje za odmor uoči duela sa najvećim rivalom za koji već zaostaju sedam bodova.

Inače, meč Partizan – Crvena zvezda, zakazan za 31. avgust, počinje u 20 sati…

PROČITAJTE JOŠ:

SJAJNA PRIČA Petrić bio košarkaš, dobio nadimak po Džordanu, davao 50 poena! I onda je prešao u fudbal… Ovo je razlog

POZNAT I POSLEDNJI UČESNIK Zagrepčani u trileru posle tri godine prošli u Ligu šampiona

24 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.