Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

FRKA U PARTIZANU Vučelić i Vazura razgovarali sa fudbalerima, bilo je i povišenih tonova

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Milorad Vučelić i Miloš Vazura (Foto: Starsport)

U Partizanu su upaljene sve crvene lampice. Ređaju se loši rezultati, a oni mogu da budu i još gori. Posle remija sa Kolubarom, crno-beli su gotovo sigurno ostali bez šanse da osvoje titulu jer vodeća Crvena zvezda ima 18 bodova više.


PREMIJER LIGA: U subotu od 13:30 igraju Bornmut – Liverpul, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 1.48.


Sada predstoji grčevita borba za drugo mesto, a ozbiljno prete Čukarički i TSC. Kap u punoj čaši bio je remi u sredu sa klubom iz Lazarevca. Kako prenosi Sportski žurnal, predsednik Milorad Vučelić i generalni direktor Miloš Vazura su u četvrtak imali sastanak sa fudbalerima u “Zemunelu”.

Oni su zajednički pokušali da nađu izlaz iz krize i da se spasi šta se spasiti može. Vučelić nije bio zadovoljan igrama, pa je bio prilično glasan u obraćanju.

Nema sumnje da za Partizan reprezentativna pauza dolazi u pravo vreme. Oni će do tada da igraju protiv Mladosti u Lučanima i kod kuće sa Radnikom iz Surdulice.

PROČITAJTE JOŠ:

DUKANAC ZA MAXBET SPORT Naš cilj je plej-of… Duljaj će sigurno da podigne Partizan

VREĐANJE S TRIBINA Sram vas bilo, skinite dresove… Koliko je teško sada biti igrač Partizana (VIDEO)

8 Komentara

8 Comments

  1. Ubi nas loša kadrovska politika na svim nivoima

    10.03.2023. at 14:26

    Obojica vrhunski fudbalski znalci…

  2. tomas

    tomas

    10.03.2023. at 15:09

    Nek podnesu ostavke jer oni su jedini i najveci krivci , prvi je insistirao na Stolici koji je unistio tim a drugi zimus nije pojacao tim iako je Petric trazio 2 pojacanja a posle ga utisali .Znalo se da drugo lesto donosi sigurni ligu evrope i koliko je to para a oni ne uloze nista u tim a da ne govorim o LS koja jeste bila nerealna ali na pocetku sezone totalno promeniti tim koji je bio ravnopravan sa Zvezdom do zadnjeg kola je suludo . Dok ovaj dvojac ne ode nece biti ni podrske navijaca a to se itekako oseti jer meceve sa Radnickim i Kolubarom bi dobili uz podrsku navijaca

    • Деда Сава

      11.03.2023. at 09:59

      Овај двојац требао је одавно да оде,да је имао стида и морала!То само они могу да седе у ложи и гледају утакмицу без публике.Својим понашањем доказују да су постављени као принудни управници, као такви за сада посао обављају одлично…

    • Ja

      12.03.2023. at 07:56

      Зато много улажу у своје џепове

  3. NR

    10.03.2023. at 16:24

    Izgubite molim vas. Bolje sve zrtvovati samo ove n***ze da odu.

  4. Bojan

    11.03.2023. at 09:06

    Marš iz PARTIZANA lopovi i neznalice

  5. Деда Сава

    11.03.2023. at 10:17

    Овај двојац требао је одавно да оде,да је имао стида и морала!То само они могу да седе у ложи и гледају утакмицу без публике.Својим понашањем доказују да су постављени као принудни управници, као такви за сада посао обављају одлично…

  6. Rokoche

    11.03.2023. at 18:27

    Vazura da bude golman,odlicno se brani.Vucelic da bude vezni,ima dobre veze,da povezuje napad i odbranu

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.