Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

NIJE MOGLO BEZ INCIDENATA U MOSTARU Navijači Zrinjskog upali na teren, hteli da… (VIDEO)

Emir Selmani

Objavljeno

,

Neredi u Mostaru (Foto: Printskrin/Klix.ba)

Opsadno stanje viđeno je danas u Mostaru. Veliki broj pripadnika specijalne policije vodio je računa o bezbednosti pre, za vreme i posle velikog gradskog derbija između Zrinjskog i Veleža.


ENGLESKA: Vest Hem i Fulam igraju u nedelju od 15.00, kladionica MaxBet nudi kvotu 2.60 na tip 4+.


Uprkos zabrani dolaska gostujućih navijača na stadion Pod bijelim brijegom, incidenti nisu izostali. Izazvali su ih domaći navijači. Pripadnici grupe “Ultras Mostar” po zvaršetku meča upali su na teren. Ideja im je bila da dođu do svlačionica gde su bili smešteni fudbaleri.

Policija je na vreme reagovala i sprečila da dođe do neželjenog ishoda. U gradskom derbiju Mostara fudbaleri Zrinjskog slavili su sa 1:0. Jedini gol postigao je bivši fudbaler Dinama iz Zagreba Mario Ćuže u 9. minutu.

Incidente na kraju meča pogledajte u tekstu portala klix.ba. Derbi između Zrinjskog i Veleža imao je opasnu predigru. Navijači Zrinjskog slali su zabrinjavajuće poruke nakon što su im pristalice Veleža, “Red armi”, ukrale gotovo sve zastave.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.