Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

NE PREKIDA SE NIZ Borjan osvojio titulu i u Slovačkoj

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Milan Borjan (Foto: Starsport)

Milan Borjan je sedmi put uzastopno postao šampion države. Prvih šest titula je osvojio sa Crvenom zvezdom, a sedmu u Slovačkoj sa Slovanom iz Bratislave.


LIGA KUP ARGENTINE: U ponoć igraju Urakan – Atletiko Tukuman, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.20.


U petom kolu plej-ofa slovačkog šampionata Slovan i Dunajska Streda su u Bratislavi odigrali 0:0. Tako je Slovan stekao nedostižnu prednost u odnosu na drugoplasirani Spartak iz Trnave, a do kraja je ostalo da se odigra još pet kola.

Borjan je letos iz Crvene zvezde otišao u Slovan na pozajmicu kada mu je tadašnji trener Barak Bahar rekao da više ne računa na njega. Ove sezone je u slovačkom šampionatu branio na 20 utakmica, a na 11 je uspeo da sačuva svoju mrežu. Primio je samo 14 golova.

Pre dolaska u Zvezdu je osvojio titule sa Ludogorecom u Bugarskoj 2015. i 2016. godine. Titulu nije osvojio samo 2017. kada je igrao u Poljskoj na pozajmici u Koroni.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.