Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE

Džajić: Moramo da napravimo pomak u odnosu na Mundijal u Kataru

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Dragan Džajić (Foto: FSS)

Dramatično je bilo u Leskovcu, ali je Srbija izborila cilj. Fudbaleri su se posle 24 godine plasirali na Evropsko prvenstvo, a u poslednjem kolu kvalifikacija u Leskovcu su odigrali 2:2 protiv Bugarske.


KVALIFIKACIJE ZA EP: Od 20:45 igraju Španija – Gruzija, a u kladionici MaxBet je kvota na igru GG 2.90.


Zadovoljan je bio predsednik Fudbalskog saveza Srbije Dragan Džajić.

Drago mi je da posle 24 godine Srbija ide na EP. Pre kvalifikacija sam rekao da neće biti lako. nema lakih protivnika. To se obistinilo, ali se dobro završilo. Sada moramo da naparvimo pomak u odnosu na Svetsko prvenstvo u kataru – rekao je Džajić za RTS i dodao:

Imamo dobre igrače, nadam se da ćemo sve da učinimo da ljubiteljima fudbala donesemo veće uspehe. Ove kvalifikacije i ove utakmice su veoma teške psihološki. Važno je da narod stekne poverenje u igrače. Radićemo na tome da se stvori kult reprezentacije.

On je bio zaadovoljan podrškom koju su reprezentativci imali na stadionu Dubočice u Leskovcu.

Bilo bi lepo da reprezentacija ima podršku kao danas. BIlo bi lepo da i veliki gradovi podrže reprezentativce – zaključio je Džajić.

2 Komentara

2 Comments

  1. Krcunov sljam

    19.11.2023. at 17:42

    Abolirani se ne pita o ničemu.. plus je i ćerka na listi SnS…strasno.

    • Polisario

      19.11.2023. at 19:39

      AOSTOJA,VAZURA,MURAT,PIKSI ,NEDIM I EKIPA ŠATRO NISU😂😂😂😂😂🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.