Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

LUDNICA ISPRED MAKSIMIRA Vatromet, bakljada i rat Makedonca sa navijačima Rijeke (FOTO)

Emir Selmani

Objavljeno

,

Slavlje navijača Dinama iz Zagreba (Foto: Printskrin/24 sata.hr)

Pobedom na gostovanju Rijeci u 33. kolu šampionata (2:1) fudbaleri Dinama iz Zagreba došli su na korak do nove titule prvaka Hrvatske, 18. u poslednjih 19 godina! Sada imaju četiri boda više od prvog pratioca Rijeke.


ENGLESKA: Kristal Palas i Mančester junajted sastaju se od 21.00, kvota kladionice MaxBet na tip 2-3 gola je 2.25.


U noći između nedelje i ponedeljka “modri” su doputovali u Zagreb, a “Bed blu bojsi” su im ispred Maksimira napravili spektakularan doček uz baklje i vatromet. u centru pažnje bio je makedonski reprezentativac Stefan Ristovski.

Defanzivcu Dinama, koji je 2017. bio prvak sa Rijekom, domaći navijači na Rujevici su psovali mrtvu majku, koja je nedavno preminula. Zbog toga je bio posebno motivisan i na meču i posle njega, pa je zapevao: “Biće Rijeka ku*ac šampion!”.

Nisu mu pristalice Rijeke oprostile što je pojačao Zagrepčane, pa je na društvenim mrežama osvanula majica sa porukom za njega.

Odgovorio je Ristovski na uvrede, takođe na društvenim mrežama.

– Ne mrzim vas, ali ste izgubili moje poštovanje. Porodica je iznad fudbala. Iznad svega! – poručio je Ristovski i pobedu posvetio pokojnoj majci.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Stefan Ristovski (@stefan_ristovski_13)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.