Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

NEMANJA MATIĆ: U potrazi smo za trenerom na duge staze, Neđić i Golić su izuzetan potencijal

Dalibor Tomasevic

Objavljeno

,

Nemanja Matić sa Radosavom Petrovićem na jednoj od utakmica na Ubu (Foto: FK Jedinstvo)

U velikom stilu fudbaleri Jedinstva završili su prvi deo sezone. Pobedom na gostovanju u Lazarevcu učvrstili su svoje mesto u plej-of zoni i u dobrom raspoloženju odlaze na zimsku pauzu.


LIGA ŠAMPIONA: PSV dočekuje Arsenal u 18.45, a kvota kladionice MaxBet na tip 4+ je 2.50.


Međutim, Nemanja Matić, prvi čovek ubskog prvoligaša, nije previše oduševljen igrama i rezultatima. Proslavljeni srpski fudbaler podelio je svoje stavove, razmišljanja i poruke, kao i očekivanja za drugi deo sezone.

– Turbulentno je bilo ove jeseni i ne mogu da budem zadovoljan našim igrama. Imamo mesec dana da analiziramo i vidimo gde smo grešili. Bilo je i dobrih i loših utakmica, teško je da izdvojim bilo koju – rekao je Matić za klupski sajt.

Nemanja Matić / Foto: Starsport

Jedinstvo je klub koji je promenio čak tri trenera u dosadašnjem delu sezone. U narednom periodu očekuje se imenovanje i četvrtog šefa struke, koji će potom odraditi pripreme i predvoditi ekipu na proleće.
Nisam pristalica čestog menjanja trenera, što potvrđuje podatak da je Miloš Obradović gotovo šest sezona bio šef struke. Ove sezone smo u potražnji za trenerom na duže staze i čiji trenereski profil odgovara zahtevima kluba. U izboru trenera imam jedan problem, a to je da nisam u Srbiji, nemam uvid u to kako treneri rade i teško mi je da donesem odluku. Mogu samo da sudim po onome što vidim kroz utakmice, a video sam da trener Grafičara Neđić radi sjajan posao, kao i Golić iz Inđije i smatram da su izuzetan potencijal – pohvalio je Matić dva mlada stručnjaka.

OČEKIVANJA ZA DRUGI DEO SEZONE

Što se tiče očekivanja za drugi deo prvenstvene trke, vezista francuskog Rena smatra da su preduslov dobrih rezultata uspešne i kvalitetne pripreme tokom zimske pauze.
Očekujem da igramo dobar, moderan i napadački orijentisan fudbal, da budemo defanzivno dobro organizovani, a rezultat će sam po sebi već doći. Igračima želim dobar odmor i da na pripreme dođu motivisani, jer samo takvi će moći da pruže ono što se od njih bude tražilo. Očekuje ih naporan rad i moraju da budu maksimalno posvećeni fudbalu – zaključak je, a ujedno i poruka Nemanje Matića.
Jedinstvo će prolećni deo sezone dočekati na petom ili šestom mestu, u zavisnosti od ishoda zaostale utakmice Mladost Gat – Smederevo, koja je na programu u četvrtak 14. decembra.
3 Komentara

3 Comments

  1. Dejan

    12.12.2023. at 10:51

    Nisu te nista naucili u Zvezdi, a sad trazis Zvezdinog trenera jer radi sjajan posao…

  2. Sladjan

    12.12.2023. at 11:24

    Koliko te duge staze mesec,dva…..ha ha ha.videcemo!!

  3. Sladjan

    12.12.2023. at 13:35

    Svaki trener radi dobar posao,nema loših trenera samo manjak para,loših terena…..publike manjak zato što nema rezultati….i naravno problem stadioni….

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.