Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

ARANĐEL JE PROBLEM Shvatio je to i Igor Duljaj…

Emir Selmani

Objavljeno

,

Aranđel Stojković na travi (Foto: Starsport)

Fudbaleri Partizana postigli su tri, a primili četiri gola na poslednje tri utakmice u kojima su osvojili svega dva boda. Takav luksuz ekipa koja želi da osvoji titulu sebi ne sme da dozvoli.


NBA liga: Los Anđeles Klipersi i Atlanta igraju od 02.30, a kladionica MaxBet nudi kvotu 1.82. na manje od 221.5 poena.


Crno-beli su ozbiljne defanzivne probleme ispoljili na 172. večitom derbiju u kom su izvukli remi protiv Crvene zvezde (2:2). Već nakon 20 minuta igre na “Marakani” bilo je jasno da jedan fudbaler Partizana ne može da izdrži ritam utakmice. Nije to bio ni umorni Bibars Natho, nisu to bili ni povređeni Mateus Saldanja i Gajas Zahid. Bio je to desni bek Aranđel Stojković.

META NA DERBIJU

Momak koji je letos stigao iz TSC-a, što je MaxBet Sport prvi najavio, bio je glavna meta rivala. Delovalo je kao da je trener Zvezde Vladan Milojević označio kao primarnu metu i planski odlučio da ga napada preko Mirka Ivanića i Hvang In Boma. Gotovo sve šanse u prvom poluvremenu, a bilo ih je mnogo, crveno-beli su stvorili preko Aranđelove strane.

– Uvek je teško na poluvremenu praviti izmene, samo ako su neophodne. Da nismo postigli gol, verovatno bi došlo do izmena. Postoje usponi i padovi, ja verujem u svakog igrača. Na osnovu jedne ili dve utakmice, teško je reći da li je neko u padu forme. On ima moje poverenje, ne samo on, nego i ostali. Imao je Kalulua po svojoj strani, koji mu je dosta pomagao – obrazložio je Duljaj odluku da na terenu ipak ostavi Stojkovića.

Stojković juri za Šerifom Ndiajeom u večitom derbiju (Foto: Starsport)

Četiri dana kasnije protiv Napretka Stojković je ponovo bio starter. Pre svega jer Duljaj nije ni imao rešenje za desnog beka. Univerzalac Aleksandar Filipović morao je u centralni deo odbrane umesto Bojana Kovačevića. Završilo se porazom, mada daleko od toga da je samo Stojković bio krivac. Loš meč odigrao je kapiten Svetozar Marković.

DULJAJ REAGOVAO U LUČANIMA

Došao je duel u Lučanima, strateg crno-belih imao je sve igrače na raspolaganju. Mogao je da Aranđela ostavi na klupi. Grešku je shvatio tek u 64. minutu kad je bilo jasno da se ređaju šanse Mladosti pred golom Aleksandra Jovanovića. Stojkovića je zamenio Aleksandar Filipović.

Partizan prima gol u Lučanima (Foto: Starsport)

Naredni meč Partizan igra 30. marta protiv Spartaka u Humskoj. Imaće desni bek crno-belih dve nedelje da na treninzima popravi formu i, ako je moguće, poradi na defanzivi. U suprotnom, trebalo bi da izgubi mesto u timu. Osim ako se Duljaj ponovo ne bude kockao…

10 Komentara

10 Comments

  1. Najrealnije

    17.03.2024. at 22:37

    Ne zna se koji je gori i slabiji iz odbrane.Jesenas je najslabija tacka bio Antic a nista bolji nisu bili ni Markovic i mali Ilic,kao i Aradnjel.Tek je katastrofa bio Senicanin,kad je igrao a slicno vazi i za Filipovica.Trenutno je Arandjel najveca rupa ali nisu mnogo bolji ni Sveta Kiks,ni Kovacevic,kao i Antic.

  2. Dragan

    17.03.2024. at 22:57

    Duljaj je slab trener

    • Železnik

      17.03.2024. at 23:11

      Da se ne ponavljam, ali…izadji bre malo medju ljude. Zaboravi na kratko na Duljaja, Obradovića, Žiku, ili Miku..
      Već dovoljno si skrenuo, neko će reći da ne možeš više, ali..ti pomeraš sve granice

      Više nisi ni smešan, više si, ..žalostan

  3. Mirko

    17.03.2024. at 23:44

    Katastrofalni su sva 4 pozadi.
    Kiksare Kovačević i Marković, sporać Stojković i nesnadjeni Antić.
    Ali najslabija karika je trener koji nema pojma.
    nažalost on je tu postavljen kao i prethodna dva trenera sa ciljem da Partizan nikad ne bude šampion dok je SNS na vlasti.

  4. Lika

    18.03.2024. at 06:18

    O napadačima bez saldanje nula a i odbrana.Mene samo zanima golmanov je peterac a pola golova smo primili da on niti jedanput ne izađe.

  5. Daki

    18.03.2024. at 07:23

    Dobro da je shvatio,nikad nije kasno

  6. Pero

    18.03.2024. at 08:44

    Stojković je jedan u nizu igrača FKP koji su uspešno smenuli trenera koji je tvrdoglavo verovao u te igrače.Dobrom treneru je potrebno 10 minuta da oceni igrača da li zavređuje poverenje.Usput do kada stručnjaci” u FKP misle da forsiraju Natka a malog Baždara prodati za 100 dinara ako netko dade.Uz sve poštovanje prema Duljaju ali i on treba otići.Ove sezone imao je šansu dva puta ali ništa.Već sam bio pomislio da je AV odlučio da nam prepusti titulu ove godine ali i mi treba nešto da učinimo.

  7. Ранко

    18.03.2024. at 09:57

    Ne znam što ne igra Filipović, ovaj nema pojma

  8. Počekovina

    18.03.2024. at 12:16

    Duljaj da ostane i dogodine! Bog mu zdravlja dao!

  9. Milan

    18.03.2024. at 15:15

    Titulu treba zaraditi a ne da ti je neko prepusti , zvjezda je bolji i ozbiljni tim kvalitetni , partizan nema odbrane sem golmana bekovi ko babe napad solidan sa sladanjom ali se forsira Bazdar ooji nemoze da se krece a kamoli da pobjegne cuvarima…Duljaj pocinje utakmicu sa losom postavom a bolje drzi na klupi..

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.