Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

CRNO BEZ IMALO BELOG Partizan 17 godina nije bio ovako loš!

Emir Selmani

Objavljeno

,

Fudbaleri Partizana (Foto: Starsport)

Poraz od TSC-a bio je četvrti vezan u svim takmičenjima za fudbalere Partizana. Počelo je od Čukaričkog (3:2), nastavilo se u 173. večitom derbiju protiv Crvene zvezde (3:2), a zatim i u polufinalu Kupa u duelu sa najvećim rivalom (2:0).


NBA liga: Finiks u 3.30 dočekuje Minesotu, a kvota kladionice MaxBet na pobedu domaćeg tima je 2.15.


Potom su Bačkotopolčani drugi put ove sezone slavili u Humskoj i zakuvali trku za drugo mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona. Sada su na četiri koraka iza kluba iz Humske.

Od raspada SFRJ Partizan je samo dvaput imao slične serije poraza u domaćim okvirima. Oba puta u šampionatu. U sezoni 2018/19. koban je bi mesec mart. Od 6. do 31. marta crno-beli su u prvenstvu poraženi redom od Radničkog iz Niša (0:1), Voždovca (1:0), Spartaka (1:3) i Napretka (1:0). Ipak, u taj prvenstveni horor umetnuta je pobeda u četvrtfinalu Kupa nad Napretkom ostvarena 13. marta, pa tako niz nije bio potpuno crn kao aktuelni.

U prvoj sezoni od samostalnosti Srbije (2006/07) i premijernoj u Superligi Partizan je takođe vezao četiri poraza. Pobeđivali su crno-bele redom Hajduk Kula (3:1), Crvena zvezda (1:2), Bežanija (2:1) i Vojvodina (1:0). U tom nizu našao se i poraz u polufinalu Kupa od Crvene zvezde (1:0). Bilo je to, dakle, pet vezanih izgubljenih utakmica za “parni valjak”.

Dakle, od 2007. godine Partizan nije bio ovako loš. Crn bez imalo belog. Zbog toga i ne čudi što će Upravni odbor kluba crno-belih na sastanku u ponedeljak da razreši trenera Igora Duljaja dužnosti.

1 komentar

1 komentar

  1. Kalimero

    29.04.2024. at 07:11

    Vidi Semani glodaru. Džaba s pisao sto tekstova dnevno posle derbija niko vas nije pokrao. Jednostavno ste loši nemate pojma.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.