Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

TRANSFER PIJACA Sloboda dovela igrača Zvezde, Nigerijac stigao u Smederevo

Dalibor Tomasevic

Objavljeno

,

Šedrak Čarls stiže u Užice (Foto: Starsport)

Sve je zanimljiviji prelazni rok i na prvoligaškoj sceni. U četvrtak su nove igrače predstavili Sloboda, Smederevo i Dubočica.


AZIJSKI KUP: Australija i Južna Koreja igraju od 16.30, a kvota kladionice MaxBet na tip GG je 2.20.


Užičanima gori pod nogama, a pomoć stiže iz Crvene zvezde, koja na pozajmicu šalje Šedraka Čarlsa! Mladi (20) nigerijski napadač već tri godine je u Srbiji kada je došao u IMT, gde je prvo igrao za omladince, a potom i za prvi tim. Ugovor sa Zvezdom potpisao je prošlog leta, mada je ostao u IMT-u kao pozajmljeni igrač. On je peto pojačanje Slobode ove zime. Pre njega na stadion kraj Đetinje stigli su golman Luka Savić, Kurt Abrahams, Semir Alić i Milan Srbijanac.

Do pre dva dana prilično mirno bilo je i u Smederevu. Uglavnom su odlazili igrači sa manjom minutažom, a došao je red i na pojačanja. Opremu “oklopnika” prvo je zadužio krilni napadač Lazar Marković (24) koji je stigao iz Vlasine, a u četvrtak je stigao i Entoni Lokosa.

Novi “oklopnik”, Entoni Lokosa / Foto: FK Smederevo / Instagram, printskrin

Robusni napadač iz Nigerije u prvom delu sezone bio je u Železničaru, gde nije dobijao puno prostora za igru. Ovaj 26-godišnjak karijeru je gradio u rodnoj zemlji i Egiptu, a pre dolaska u Srbiju bio je član “b” ekipe španske Almerije.

TOMIĆ STIGAO U LESKOVAC

Prvo zimsko pojačanje dovela je i Dubočica. Kao što je MaxBet sport najavio, iz lučanske Mladosti stigao je Marko Tomić (32) koji pokriva pozicije defanzivnog veznog i štopera. U karijeri je promenio veliki broj klubova, a ima i internacilnalno iskustvo. Po potpisivanju ugovora Tomić je otputovao u Severnu Makedoniju gde Dubočica odrađuje drugi deo priprema za nastavak sezone.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели GFK Dubočica Leskovac (@gfkdubocica)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.