Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

PLES “BRĐANA” NA “KARAĐORĐU” Pobeda Čukaričkog za korak bliže Evropi

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Đorđe Ivanović je meč obeležio golom i asistencijom (Foto: Starsport)

Važna pobeda Čukaričkog u Novom Sadu. “Brđani” su pobedili Vojvodinu sa 3:2 (2:0) u deerbiju četvrtog kola plej-ofa Superlige Srbije.


KOPA LIBERTADORES: U ponoć igraju Taljeres – Barselona, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.55.


Bio je važan meč za oba tima koji se bore za izlazak u Evropu. Ovo im je četvrti okršaj ove sezone, a prethodna tri su završena nerešeno.

Meč na “Karađorđu” je bio potpuno drugačiji. Odlično su gosti sa Banovog brda počeli i poveli u 11. minutu posle gola Bojice Nikčevića. Velike zasluge pripadaju Đorđu Ivanoviću koji je prošao po levoj strani i ubacio u peterac. Tamo su loše reagovali Seid Korać i Đorđe Crnomarković, a lopta je došla do crnogorskog fudbalera koji ju je poslao u mrežu.

Ivanović je duplirao prednost u 43. minutu. Lepo ga je uposlio Mihajlo Cvetković, ovaj je prošao po levoj strani, bio bolji od Koraća, a onda poslao loptu u mrežu.

Najlepši momenat na meču viđen je u 59. minutu. Igor Miladinović je uzao loptu, napravio sebi prostor, pa opalio po njoj. Lopta je otišla u nebranjeni deo mreže, a golman Lazar Carević je paradom samo ulepšao pogodak.

Činilo se da će Novosađani da dožive debakl, ali su u završnici uspeli da spasu obraz. Dejan Zukić je u 79. minutu šutirao po zemlji, golman Filip Samurović je zakačio loptu, ali nedovoljno, pa je završila u mreži. Asistent je bio Aleksa Vukanović.

Upravo je Vukanović posstavio konačan rezultat u petom minutu nadoknade. Bila je to akcija nekadašnjih fudbalera Crvene zvezde. Andrija Radulović je sa desne strane ubacio loptu pred gol, a Vukanović ju je glavom poslao u mrežu. Bilo je premalo vremena da Vojvodina stigne do boda.

SUPERLIGA SRBIJE, 34. kolo, plej-of

Napredak – Partizan 3:3 (2:1)

(Majdevac 19, 51, Bastajić 26 – Filipović 6, Janković 80, Zahid 89)

TSC Bačka Topola – Radnički 1923 4:3 (3:0)

(Jovanović 6, Đakovac 10, 56. penal, Stojić 15 – Vižđi 61, Gluščević 78, Bukumira 90+2)

Vojvodina – Čukarički 2:3 (0:2)

(Zukić 79, Vukanović 90+5 – Nikčević 11, Ivanović 43, Miladinović 59)

18.30 Mladost – Crvena zvezda

Standings provided by Sofascore
Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.