Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

POTPIS U NOVOM SADU Ivanović produžio saradnju sa Vojvodinom

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Mihailo Ivaanović (Foto: Starsport)

Važan momenat za Vojvodinu. Novosađane se bore za jedno od prvih pet mesta u Superligi, a žele i da osvoje Kup Srbije. Istovremeno je stavljen važan potpis.


LIGA 1: U petak od 21 igraju Nica – Lorijen, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.55.


Talentovani napadač Mihailo Ivanović (19) potpisao je novi ugovor sa Vojvodinom, saopštio je klub. Ivanović je prve fudbalske korake ostvario u FK Krila Krajine iz Bačke Palanke, a u Vošinu omladinsku školu „Ilija Pantelić“ stigao je još kao 13-godišnjak.

Za prvi tim je debitovao u finišu sezone 2021/22, narednu je proveo na pozajmici u Sampdoriji, ali je sada opet u Vošinom dresu, te je potpisao novi ugovor do juna 2027. godine.

Srećan sam što sam potpisao novi ugovor, jer sam oduvek govorio da želim da ostavim dubok trag u svom matičnom klubu. Takođe, ovo je neki znak i da klub računa na mene i na meni je da se sada odužim dobrim partijama, golovima i asistencijama – rekao je Ivanović.

On je ove sezone postigao sedam golova na 29 utakmica u svim takmičenjima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FK Vojvodina (@fk_vojvodina)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.