Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

BIVŠI PREDSEDNIK CRNO-BELIH ZA MAXBET SPORT: Da se ne lažemo, Zvezda je skupa, ali tanka ekipa! Partizan može do titule!

Emir Selmani

Objavljeno

,

Dragan Đurić (foto: Starsport)

Večiti derbi, 172. po redu, doneo je četiri gola i “bezbroj šansi”, uglavnom pred golom Partizana. Crno-beli su sačuvali bod sa igračem manje (2:2) i u nastavak šampionata ulaze sa bodom viška.


LIGA ŠAMPIONA: Barselona u 21.00 dočekuje Napoli, a kladionica MaxBet nudi kvotu 1.65 na tip GG.


Partizan čeka na titulu od 2017. godine, a čovek koji je kao predsednik osvojio šest u nizu – Dragan Đurić u razgovoru za MaxBet Sport poručio je da su obe ekipe tankog kvaliteta i da crno-beli ne treba da se plaše ovakve Crvene zvezde.

Nije bio loš derbi, bilo je zanimljivo jer su odbrane loše. Jasno je da Partizan nema tim i da Duljaj ne može sve sam. Ne pamtim da je Zvezda stvorila ovoliko šansi na jednom derbiju, dobro smo prošli, ali na kraju smo mogli i da pobedimo. Ni Zvezda ništa ne zna, da se ne lažemo. Partizan je jadan, tužan i ružan, ali ima bolje strance. Saldanja je igračina za onog Šerifa. Onakav gol bi svako dao, stoje tri igrača pored njega, niko ne skače. Zvezdini stranci su skuplji i plaćeni, Partizanovi nisu – izjavio je Đurić.

Dragan Đurić (Foto: Starsport)

Zapazio je bivši funkcioner kluba iz Humske probleme u Partizanovoj odbrani i pohvalio golmana Aleksandra Jovanovića.

Morao je da vadi onog Aranđela na poluvremenu, ali nema ni Duljaj mnogo iskustva. Golman je dobar, ne znam da li plod sreće ili znanja, ali svaka mu čast.

Aleksandar Jovanović na večitom derbiju (Foto: Starsport)

Nema Đurić dilemu, Partizan može do titule, ali neće da mu bude lako.

Može, što da ne može. Male su šanse za to, ali sve je moguće. Nije Zvezda čudo nebesko – podvukao je Đurić.

4 Komentara

4 Comments

  1. Gde ga iskopaste

    12.03.2024. at 13:16

    Ovak se razume u fudbal koliko i ja u nuklearnu fiziku…

  2. Nagual

    12.03.2024. at 14:08

    Dobar pokusaj slaganja boja,kravatica je savrsen detalj.

  3. indija, pakistan

    12.03.2024. at 16:38

    djura mutavi 🙂 taksista, koji je samo bio paravan za dodika, ko ne zna sad zna

  4. CRVENI UDBASI ZVEZDINI BULJASI

    13.03.2024. at 09:26

    E ti nam objasni ko je Djura skupljacu sekundarnih sirovina.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.