Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

JOŠ JEDAN “ZMAJ” SLETEO NA KIPAR Bubanj se pridružio pripremama Voždovca

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Mateja Bubanj (Foto: FK Voždovac)

Fudbalski klub Voždovac dobio je važno pojačanje. Na pripremama na Kipru ekipi se pridružio Mateja Bubanj koji je potpisao ugovor sa klubom na tri i po godine, saopštio je klub.


SERIJA A: Od 20:45 igraju Kaljari – Torino, a u kladionici Maxbet je kvota na pobedu gostiju 2.38.


Napadač star 19 godina igrao je u prvom delu sezone za Crvenu zvezdu. Na 15 utakmica u Omladinskoj ligi Srbije postigao je sedam golova uz četiri asistencije, dok je jedan pogodak dao i u Ligi šampiona za mlade, na meču protiv Mančester sitija.

ŽESTOKA KONKURENCIJA U NAPADU

Odmah po potpisivanju ugovora, novi igrač kluba iz Zaplanjske, spakovao je kofere i uputio se u Limasol gde će biti na raspolaganju ekipi i šefu struke Marku Saviću. Na aerodromu ga je dočekao sportski direktor Bojan Leontijević, koji mu je poželeo dobrodošlicu.

Dolazi nam igrač iz kategorije elitnih mladih igrača naše zemlje. Smatramo da će u našem klubu ostvariti svoj veliki potencijal koji je uveliko nagovestio. Konkurisaće za poziciju centralnog napadača na kojoj je trenutno žestoka konkurencija, tim više veći izazov za Mateju. Želimo mu dobrodošlicu i mnogo sreće – rekao je Leontijević.

Bubanj je po dolasku u hotel istakao zadovoljstvo što je deo najmlađeg tima u Superligi.

Dosta igrača već poznajem iz mlađih kategorija, igrao sam sa njima ili protiv njih, a sa nekima sam se susretao i u reprezentaciji, tako da neće biti problema da se adaptiram. Drago mi je što sam deo ove odlične ekipe koja pruža šansu i afirmiše mlade igrače. Daću sve od sebe da se dokažem i izborim za minutažu – poručio je Bubanj.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.