Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE

SKANDAL U EKVADORU Trojica reprezentativaca uhvaćena u striptiz-klubu pred meč sa Italijanima! Jedan je maloletni vunderkind i stiže u Čelsi (VIDEO)

Emir Selmani

Objavljeno

,

Duel Ekvadora i Italije u Njujorku (Foto: Beta/AP Photo/Eduardo Munoz Alvarez)

Skandal u fudbalskoj reprezentaciji Ekvadora! Južnoamerička selekcija poražena je minulog vikenda od Italije sa 2:0 u prijateljskom meču u Nju Džersiju, a na stubu srama u otadžbini našla su se trojica ekvadorskih reprezentativaca.


KVALIFIKACIJE ZA EP: Vels i Poljska igraju od 20.45, a kvota kladionice MaxBet na tip GG je 2.12.


Štoper Sao Paula Robert Arboleda, krilo Al Sada Gonzalo Plata i vezista Independijente del Valjea Kendri Paez uhvaćeni su u striptiz-klubu uoči duela sa Azurima. Isplivao je snimak kako se provode u noćnom klubu u Njujorku, a problme je što poslednjepomenuti Paez ima svega 16 godina. Da bi prisustvovao takvoj vrsti zabave po zakonu u Americi mora da ima bar 21 godinu.

Uspeli su da ga “prošvercuju” stariji reprezentativci Ekvadora, ali su i sebi i vunderkindu napravili veliki problem. Pitanje je da li će ubuduće da budu pozivani u nacionalni tim.

– Zvanična delegacija imala je slobodan dan, ali su igrači širili slike događaja suprotnim vrednostima i principima koje branimo i promovišemo. Oni će biti predmet analize za buduće pozive – poručili su iz Fudbalskog saveza Ekvadora.

Inače, mladi Kendri Paez spada u 15 najtalentovanijih fudbalera na svetu. Kad postane punoletan potpisaće ugovor sa londonskim Čelsijem.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.