Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE

PIKSI SE TEŠI: Bolje što smo izgubili sad nego neki važniji meč!

Emir Selmani

Objavljeno

,

Dragan Stojković (Foto: Starsport)

Ostalo je još tri meseca do Evropskog prvenstva. Prosečnog navijača reprezentacije Srbije samo može da boli glava posle debakla u Moskvi u prijateljskoj utakmici (4:0).


NBA liga: Denver u 02.00 dočekuje Njujork, a kladionica MaxBet nudi kvotu 1.80 na više od 206.5 poena.


Selektor Dragan Stojković Piksi podvukao je da je ključni momenat bilo isključenje Milana Gajića sredinom prvog poluvremena, ali i da je bolje što su “orlovi” sada, a ne na nekom važnijem meču pretrpeli težak poraz.

– Ključni momenat je bio crveni karton Gajića. Bilo je jako teško da odigramo u dobrom ritmu jer je igrač više bila velika prednost Rusa. Pozitivno je bilo prvih 20 minuta, delovali smo zaista dobro do isključenja. Naravno, onda se sve promenilo u korist Rusije. Bilo joj teško parirati. Ovo je u stvari bila dobra trening utakmica za Ruse, a ne za nas. Ako je trebalo da se izgubi, bolje je ovaj meč nego neki važniji – izjavio je Stojković.

NE KRIVIM GAJIĆA

Tvrdi kormilar nacionalnog tima da ima vremena za popravljanje grešaka do Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

– Kažnjeni smo dvostruko, sa penalom i isključenim igračem. Mislim da je to bilo previše. U jednoj utakmici ovakvog karaktera bio je dovoljan žuti karton, ali sudija je mislio drugačije. Šteta, jer je ta odluka ubila utakmicu. Publika je mogla samo da gleda ruski tim, a ne i naš. Takođe, šteta što nismo postigli gol iako smo imali par dobrih prilika. Gajić je imao nesreću da bude igrač koji je uticao na ono što se dogodilo. Šteta za njega i za naš tim. Ne mogu da ga krivim… Reagovao je kao što bi većina igrača. Procena sudije da je to prekrašaj za crveni karton je bila prestroga, jer su Rusi već dobili jedanaesterac. Nema panike kod nas, spremamo se za narednu proveru protiv Kipra. Ima vremena za popravljanje grešaka.

Prokomentarisao je Stojković i tim Rusije.

– Znali smo da je Rusija dobra ekipa. Ova pobeda će ruskoj selekciji mnogo značiti, bez obzira što je meč bio bez takmičarskog značaja. To što su Rusi imali igrača više znali su da maksimalno iskoriste – rekao je o rivalu selektor Srbije.

1 komentar

1 komentar

  1. Željko

    21.03.2024. at 22:58

    Jeste. Pametno.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.