Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE

FUDBALSKI SUDAR SVETOVA Finalisima 1. juna stiže na Vembli! Prodaja ulaznica počinje u četvrtak

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Fudbaleri Italije, šampioni Starog kontinenta (Foto: Beta/AP)

Posle dosta spekulacija, doneta je konačna odluka – Vembli će ugostiti dve najbolje reprezentacije iz Evrope i Južne Amerike u “Finalisimi”, koja će se odigrati 1. juna od 20.45 časova. Italijani kao šampioni EURA i Argentinci kao prvaci Kopa Amerike, prirediće publici pravi spektakl.


EVROLIGA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Bajerna protiv Panatinaikosa je 2.00. Meč u Atini počinje u 20:00.


UEFA je zvanično potvrdila sve detalje i objavila je ujedno i cene ulaznica za ovaj spektakularni meč. Prodaja će početi već 24. marta, a zanimljivo je da će ovo biti prvi put posle 29 godina da ćemo imati šansu da gledamo dvoboj između prvaka Starog Kontinenta i Južne Amerike.

Reprezentacija Argentine, šampion Južne Amerike (Foto: Beta/AP)

Najjeftinije ulaznice za ovaj meč koštaće 25 funti za treću kategoriju, nešto skuplje će biti ulaznice za drugu (40 funti), potom za prvu (55 funti), dok će VIP cena karte koštati 99 funti, a ona će uključivati i neke dodatne beneficije.

UEFA je objavila i da će svi navijači moći da kupe ulaznicu onlajn ili putem mobilnih aplikacija, a očekuje se da će stadion u Londonu biti popunjen do poslednjeg mesta.

PROČITAJTE JOŠ:

SVADBA VEKA Berluskoni oženio 54 godine mlađu Martu Fascino! Do oltara je doveo otac koji je 20 godina mlađi od zeta! (VIDEO)

POČETAK RASPADA Mbape u tri reči nagovestio budućnost “svetaca”, ali i sopstvenu (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.