Budimo u kontaktu

NEMAČKA

GAZDA Mateus kupio klub!

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Lotar Mateus (Foto: Starsport)

Nekada majstor u kopačkama, dobitnik Zlatne lopte, sada – gazda. Našao je još jednu zanemaciju pored toga što je stručni komentator nemačkog Skaja. Bivši reprezentativac Nemačke i trener Partizana Lotar Mateus (62) postao je vlasnik kluba!


ŠPANIJA: Kvota naše kladionice na igru 3+ u meču Selta – Đirona (19:30) je 1.85.


Zajedno sa dvojicom partnera “pazario” je Akru Lajons, klub iz Premijer lige Gane. Trenutno je ovaj klub na devetom mestu.

Gana je uvijek imala talente, što se vidi u reprezentaciji. Želimo da mlade igrače dovedemo u Evropu, zato ulažemo – izjavio je Lotar Mateus za Bild.

Kako piše Špigel, Mateusovi partneri su bivši menadžer Oliver Kenig i fudbaler iz Gane Frenk Ačempong. Klub je kupljen za dva miliona evra, a nije saopšteno koliko je novca uložio Mateus. Inače, Mateus je već bio u Gani kako bi se upoznao sa zaposlenima u klubu.

Klub je osnovan 2015. godine, predsednik je Oliver Kenig, a direktor bivši fudbaler Dortmunda i Frajburga Ibrahim Tanko.

PROČITAJTE JOŠ:

ŽESTOKA KAZNA FSS Jedan klub izbačen iz Superlige Srbije kolo pre kraja

ŠPANCI PIŠU Ronaldo više ne može da izdrži u Saudijskoj Arabiji!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.