Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

GDE JE STAO OTAC, NASTAVLJA SIN Mladi defanzivac Vojvodine otišao u Nemačku

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Navijači Majnca (Foto: Printskrin/Jutjub)

Nema nikakve dileme da mu je fudbal u krvi. Posle oca, koji je pre više od tri decenije pokazao klasu, na scenu dolazi naslednik. I posle Vojvodine seli se u isti nemački klub.


KVALIFIKACIJE ZA LIGU ŠAMPIONA: Kvota naše kladionice na pobedu Slovana protiv Dinama iz Batumija je 1.70. Meč u Bratislavi počinje u 20:30.


Mladi Siniša Tanjga potpisao je sa Majncom ugovor na četiri godine. Usledila je promocija u crveno-belim bojama i sledi novo dokazivanje. Momak koji je nedavno postao punoletatn prošao je školu kluba iz Novog Sada. Sin Miroslava Tanjge je zakoračio na glavnu pozornicu.
Očekuje da se da prvo bude pod lupom u mladom timu Majnca, posle čega će da se odlučuje o njegovoj daljoj sudbini, a ako bude opravdao očekivanja uslediće prekomanda u najbolju ekipu, koja se takmiči u Bundes ligi.

Tanjga senior je aktuelni pomoćnik Siniše Mihajlovića u Bolonji, a u Majncu je igrao vrlo uspešno, zajedno sa sadašnjim trenerom Liverpula Jirgenom Klopom sa kojim je prijatelj i nedavno su zajedno bili na odmoru. Sin Siniša želi da nastavi uspon, a imaće priliku da se pokaže u Majncu.

PROČITAJTE JOŠ:

ZAVRŠENO Radonjić u Seriji A!

MOĆI ĆE DA IGRAJU I “ORLOVI” Obnova stadiona na Detelinari posle pola veka! Grad Novi Sad uložio više od 200 miliona dinara

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.