Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

Glavobolja za Dragana Stojkovića pred start Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo

Arsenije Soskic

Objavljeno

,

Selektor Dragan Stojković (Foto: Starsport)

Srbija je ostala bez još jednog fudbalera pred start u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, na kojem naši fudbaleri nisu bili još od 2000. godine. “Orlovi” u petak dočekuju Litvaniju, potom u ponedeljak gostuju Crnoj Gori, a selektor Dragan Stojković neočekivano je dobio razlog za glavobolju.


NBA LIGA Sakramento u utorak (03.00) dočekuje Boston, a u MaxBetu kvota na “dvojku” je 1.52.


Kao po nekoj tradiciji, naša reprezentacija ima probleme sa napadačima. Na Mundijalu u Kataru na mukama smo bili zbog povreda koje su imali Aleksandar Mitrović i Dušan Vlahović, a sada je iz stroja ispao Luka Jović.

Luka Jović (Foto: Starsport)

Fudbalski savez Srbije objavio je informaciju na svom sajtu:

Usled povišene telesne temperature i nakon detaljnog medicinskog pregleda, napadaču Srbije Luki Joviću konstatovana je virusna upala respiratornih organa, zbog koje će uz odgovarajuću terapiju morati da miruje narednih pet do sedam dana. Luka Jović, zbog svega navedenog, neće biti na raspolaganju selektoru “A” tima Draganu Stojkoviću.

PROČITAJTE JOŠ:

MIJATOVIĆ ISKRENO O Piksiju, Džajiću, Vidiću i Partizanu

KEVIN PANTER Čast je kada te kao stranca ovakav klub i ovakvi navijači prihvate kao kapitena (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.