Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

GLAVOBOLJA ZA STANKOVIĆA I “DELIJE” Kanga povređen, nagazio ga Bočkaj, Gabonac posle pet minuta morao iz igre (VIDEO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Start Bočkaja i povreda Kange (Foto: Starsport)

Crvena zvezda na poluvremenu vodi sa 1:0 protiv TSC iz Bačke Topole i na pola je puta da se plasira u polufinale Kupa Srbije. Ipak, briga je obuzela “delije”.


LIGA ŠAMPIONA: Kvota naše kladionice na pobedu Bajerna protiv Viljareala je 1.65. Meč u Španiji počinje u 21:00.


Posle pet minuta igre povredio se Gelor Kanga. Tačnije, povredio ga je fudbaler gostujućeg tima. Na sredini terena došlo je do starta Bočkaja nad Gaboncem. U prvi mah se činilo bezazlen start.

Gelor Kanga je ostao da leži na terenu. Na usporenom snimku se videlo da ga je Bočkaj nagazio po peti. Gelor Kanga je pokušao da nastavi utakmicu, ali je ponovo pao natavu. U 9. minutu ga je zamenio Nenad Krstičić.

Videćemo da li Gabonca čeka duža pauza, svakako da to ne bi bilo dobro za crveno-bele u poslednjoj etapi trke za titulu sa Partizanom i večiti derbi koji je na programu 16. aprila.

Crvena zvezda vodi sa 1:0 na poluvremenu protiv TSC-a, gol možete da pogledate u vesti ispod teksta:

EKSPRESNO Zvezda vodi iz penala, strelac Katai (VIDEO)

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.