Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

IZRAELAC SE POHVALIO! Omri Glazer potpisao za Britance! (FOTO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Omri Glazer stavio novi potpis (Foto: Starsport)

Omri Glazer je jedan od najboljih igrača Crvene zvezde u prolećnom delu sezone. Izraelac u prethodnih šest utakmica nije primio gol, skinuo je tri-četiri zicera.


LIGA ŠAMPIONA: Kvota na pobedu Mančester sitija protiv Real Madrida u našoj kladionici je 1.70. Utakmica je na programu od 21:00. 


Zato ne čudi veliko interesovanje za čuvara mreže crveno-belih. Navodno, prva u redu je Sevilja, ali nije ni jedina. Ipak, Omri Glazer je danas stavio novi potpis. Ne sa Crvenom zvezdom, ne sa nekim stranim klubom, već menadžerskom agencijom iz Velike Britanije.

Reč je o “Unique sports group”. Sam Omri Glazer se pohvalio novom saradnjom na svom Instagram profilu. Prestižna menadžerska agencija već vodi brigu o Risu Džejmsu, Entoniju Gordonu, Hakanu Čalhanogluu, Maliku Tiau i drugima…

Videćemo da li je Omri Glazer angažovao novu menadžersku agenciju kako bi već na leto ostvario što unosniji ugovor u inostranstvu. Kao što smo već napisali, interesuje se Sevilja.

Da bi Omri Glazer mogao da napusti “Marakanu” govori i to da se tiho govori o povratku Milana Borjana. Kapiten je nedavno posetio trening crveno-belih. Osvojio je titulu sa Slovanom, a u junu mu ističe pozajmica u Slovačkoj.

Omri Glazer ugovor sa Crvenom zvezdom ima do 2026. godine. Vrednost po “Transfermarketu” mu je 2,6 miliona evra. Nema sumnje da će na “Marakani” da zarde više novca ako odluče da prodaju sjajnog golmana.

14 Komentara

14 Comments

  1. Гале

    17.04.2024. at 18:02

    Zašto Borjan, zašto ne Dika Stojanović?

  2. Bila bi najveća đoguća glupist prodati ga ispod 10 miliona,AKO JE VEĆ TRGOVAČKI DUH TERZIĆA BIZNISA TOO ODLUČIO!😡😡😡

    17.04.2024. at 18:17

    Prodati Glazera,značilo bi odustajanje od ambicija u Evropi za malu dobit,jer bi neto Zvezdi ostalo,od eventualnih 3 miliona, jedva milion ipo. A izgubili bi velikog majstora. Ali to je već neka druga priča. Priča o ciljevima,onim sportskim,koji u Zvezdi odavno više ne postoje,osim ovih lokalnog karaktera. O Evropi se ozbiljno ,odavno ni ne razmišlja,osim o ulasku u ligu šampiona zbog 25 milki. Sve ostalo je jednostavno VETAR I MAGLA I TERZIĆA PRODAVNICA FUDBALERA ,NA LIČNU POLZU, KOJA TRAJE I TRAJE I TRAJE…A SEVER I ZVEZDAŠKA JAVNOST ĆUTE I ĆUTE I ĆUTE…

    • Dejan

      17.04.2024. at 21:00

      Druze ti mislis kupis dva igraca platis devet deset miliona i konkurentan si Evropi.Probudi se u ZlS igraju timovi koji vrede preko milijardu evra.25miliona ti malo za rad kluba od ulaska u LS?Malo da stanemo vidimo koliko smo ekinomski jaki pa da napadamo Evropu.

    • Ivan

      18.04.2024. at 08:03

      Sta mislis dali si realan malo,primera radi,Lajpcig skim smo igrali ove sezone u LS njihov jedan igrac je skuplji nego ceo prvi tim CZ plus klupa,a to pljuvanje Terzica ne da ne stoji nego su obicna glupost,primera radi za Bujarija su nudili 10,11 miliona a sad da pevamo ako izvucemo 7,8 miliona,coveka udarile pare uglavu i umesto da se potrudi da kosta jos vise on je svojom sebicnoscu sam sebi spustio cenu iaoko je cinjenica da je dobar igrac i bio nam je i sad nam je neophodan ako hocemo duplu krunu,medjutim poceo je mnogo da talasa i zato sve redje pocinje utakmicu a dto se tice Terzica dali muva ili ne neznam ali znam da od kad je on dosao uzeli smo 6 titula u nizu,odbranili duplu krunu,koliko toliko sredili stadion tako da msm da pljuvanje Terzica nema smisla…

      • Darko

        18.04.2024. at 17:17

        Sta ti lupas…uzmi sendvic

    • Mladen

      18.04.2024. at 12:31

      Zvezda je postala privatan klub porodica vučić i terzić i prevaranata i prodanih duša oko njih,mogu sad kako hoće

      • Goran

        18.04.2024. at 13:43

        Mora da si od Đilasa dobio tu dojavu.

        • Mladen

          18.04.2024. at 14:03

          Sendvičar j.. te đilas

      • Boki

        18.04.2024. at 14:26

        Djilasova lopovska skola pa mislis svi takvi😂🤣

        • Mladen

          18.04.2024. at 15:21

          Glođi parizer,nema većih lopova u istoriji srbije od vas sendvičara. Izdajete sve,srbiju,zvezdu,sve..za privilegije..i da,j.. te đilas

    • gabro

      20.04.2024. at 11:55

      UpRavu si sve.

  3. Kobac

    18.04.2024. at 09:09

    @ Dejan i Ivan… Pojma vas dvojica nemate ni s fuzbalom ni sa životom. Terzić bussinesman je čovek koji je Vuko bukagije i bežao od zakona. Njegova slika bila je na žutoj,pa crvenoj poternici.Od kad je došao osvojio je titule na tešku muvačinu i to svako zna. Gledaj fudbal u Engleskoj i divi se! Tamo je Lester,budžetska statistička greška, bio šampion! I ne samo lester,nego i Notingem forest itd itd,pa se posle desi i da ispadnu iz Premijer lige. Ne volim Engleze,ali tamo se ne mulja kao ovde. Kako da Zvezda ili Partizan naprave tim kad se prodaje sve čim prohoda?! Kupuje Zvezdan beskrajno zarad svojih kombinacija i too je suština srpskog fudbala. Ko nam 39 godina vodi FSS??? Go ološ i lopuža! Ko nam je selektor? Osoba koja je najveća trenerska neznalica i bezkarakter,koji za “osvojeno”poslednje mesto na svetskom,mrtav ladan nagradi sebe s milion ipo € i u državi Srbiji niko s tim nema problem kao ni sa Kokezom,Tolom Lopovom i svima redom. Još bi da ga nagrade novim Ugovorom tu bruku i dramotu od selektora ,Piksu Paprikara Pasipoljanca!? Šta je Uspeh za Terzu? Pa ništa dalje od domaćeg plota i tarabe. Njega Zvezda zanima samo s aspekta da;se nasmrdi kintom što god može više!100 igrača je kupio i prodao i u svakom transferu je u procentu!!! Uostalom za TOO GA GONE SUDSKI ORGANI I POLICIJA! TO SVAKO ZNA I NIKO NE IZMIŠLJA. TERZA JE MANEKEN PALATE PRAVDE I SA TIM NIKO NEMA PROBLEM U SRBIJI!!!
    Kako to da u Zvezdi nema mesta za njene vedete poput Jugovića,nego uvozimo fukaru koja je uništila sve oko sebe,a C.V. joj je RAZVALJENI OFK BEOGRAD i dug ZVEZDE OD SAD VEĆ 150 MILIONA,AAA,JELI STRUČNJACI????!!!?! ČOVEK JE HODAJUĆA LORUPCIJA I PREVARA,A VI SE PONOSITE NJIME! U KLUB NE MOŽE DA KROČI I NEĆE ZBOG NJEGA NIKO OD LEGENDI IZ 91.G. JEL VAM TO NORMALNO!!!

  4. Bleki

    18.04.2024. at 10:38

    Ti mi bas znas cifru Zvezdinog duga? Sta si ti, blagajnik fk CZ?

  5. Željko

    18.04.2024. at 19:41

    Glazer da ostane.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.