Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

GODINE MU NIŠTA NE MOGU Ninković je “doktor” fudbala, ulazi u petu deceniju, a hara u Australiji (VIDEO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Vole ga ljubitelji fudbala u Srbiji. Vole ga ljubitelji fudbala na najmanjem kontinentu. Kako i nebi kada Miloš Ninković dominira “A” ligom u 38. godini.


PREMIJER LIGA Čelsi u subotu (16:00) dočekuje Brajton, a u MaxBetu kvota na igru GG je 1.80.


Sidnej Vonderers se bori da izbegne četvrfinale plej-ofa i uključi se tek u polufinalu. Crveno-crnima je za to potrebno da veže pobede, a prvu već sada protiv Melburn Viktorija.

Sidnej vodi 1:0 pogotkom Borela. Gol je postignut u nadoknadi vremena, a Australijnacu nije bilo teško da postigne gol kada mu je loptu kao na tacni servirao Miloš Ninković:

Kapiten – kapitenski!

PREPORUČUJEMO:

KO JE ANDRIJA MAKSIMOVIĆ? Sa 15 godina postigao je 23 gola, na “Marakani” ga zovu Mesi, evo i zbog čega (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.