Budimo u kontaktu

ENGLESKA

REKORD! Mitrović ispisao istoriju engleskog fudbala, dao 43 gola u sezoni! (VIDEO)

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Aleksandar Mitrović (Foto: Beta/AP)

Engleska sada ima rekordera. Srbina! Činilo se da je učinak Gaja Vitingema, tada napadača Portsmuta iz sezone 1992/93 u Čempionšipu nedostižan, ali tada se pojavio Aleksandar Mitrović. Srpski internacionalac je u duelu Fulama i Lutona najpre postigao gol kojim je izjednačio dostignuće staro bezmalo tri decenije. Potom je u nadoknadi vremena postigao 43. gol u sezoni. Niko i nikada nije bio efikasniji u drugom rangu engleskog fudbala!


Na meču Bornmut – Notingem Forest, naša kladionica nudi kvotu 2.12 za igru X2&2+.


Mitrović je pogodio u 62. minutu za Fulamovih 4:0 koji je još ranije osigurao povratak u Premijer ligu, u meču protiv Lutona.

Nije mogla ovakva goleada da prođe bez rekorda. Mitrović je postigao završni pogodak u pobedi od 7:0 (2:0) i za sva vremena se upisao u istorijske knjige zemlje u kojoj je fudbal izmišljen.

Bio je to signal za ogromno slavlje Mitrovića, saigrača i navijača, jer je Fulam matematički osigurao titulu prvaka druge lige Engleske!

Kapa do poda majstore!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.