Budimo u kontaktu

NBA LIGA

KRAJ ČUDESNE SERIJE Denveru nije pomogao ni tripl-dabl Nikole Jokića… Lejkersi i dalje veruju u čudo (VIDEO)

Matija Tepavcevic

Objavljeno

,

Tripl-dabl Nikole Jokića (Foto: Beta/AP)

Nije se ponovilo finale Zapada od prošle sezone. Lejkerse i Lebrona ovoga puta nije dočekala “metla”, ali su daleko, predaleko, od prolaska dalje. Mada, nadu niko ne može da im uskrati.


SUPERLIGA: Kvota na pobedu Partizana protiv TSC-a u našoj kladionici je 2.20. Utakmica se igra u nedelju od 19:00. 


Košarkaši Denver Nagetsa izgubili su od Los Anđeles Lejkersa sa 119:108 (28:23, 33:25,30:32, 28:28). Bila je ovo četvrta utakmica prve runde plej-ofa Zapadne konferencije i sada je rezultat u seriji 3:1.

Nagetsi nisu uspeli da iskoriste prvu meč loptu i pored sjajne partije našeg asa. Priliku za to imaće već za dve noći, kada će na svom parketu da dočekuju Lejkerse.

Ekipa iz Los Anđelesa kontrolisala je celi tok utakmice. Prednost je stekla u prvoj četvrtini i održavala je tokom čitavog meča. Bitnu ulogu ove večerei imao je i jedan od najvećih u istoriji, Lebron Džejms.

Pored poraza, bilo je ovo odlično veče Nikole Jokića. Najbolji košarkaš planete završio je meč sa  33 poena, 14 skokova i isto toliko asistencija, šutirajući sa penala 11 od 11.

Lejkerse je do pobede predvodio tandem Lebron – Dejvis. Džejms je meč završio sa  30 poena, pet skokova i četiri asistencije, a Entoni 25 poena, 23 skoka i šest asistencija.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.