Budimo u kontaktu

Ostali sportovi

TERZIĆ ČESTITAO ODBOJKAŠIMA: SD Crvena zvezda može da bude ponosno na sve klubove!

Mateja Petkovic

Objavljeno

,

Zvezdan Terzić (foto: SD Crvena zvezda)

Titula koja se čekala dugih osam godina! Odbojkaši Crvene zvezde su danas na Banjici u odlučujućem meču nadigrala Partizan sa 3:0 i domogla se šampionskog trofeja.


NBA LIGA: Orlando – Klivlend (19.00), kvota na pobedu domaćina u kladionici Maxbet iznosi 1.85


Utakmica je privukla ogroman broj gledaoca, te su tribine bile pune već pola sata pre početka. Podršku crveno-belima pružao je i dobar broj “delija”.

Očigledno je to prijalo Zvezdi, koja je bila znatno bolja od večitog rivala, te je došla do titule koju čeka još od 2016. godine.

Taj podvig ispratio je i Zvezdan Terzić, predsednik Upravog odbora SD Crvena zvezda.

– Čestitam Odbojkaškom klubu Crvena zvezda na osvojenoj šampionskoj tituli. Veliki uspeh ostvarili su naši odbojkaši, koji su još jednom reprezentovali Zvezdu kao najveći sportski brend u regionu. Posle osam godina crveno-beli su povratili pehar namenjen državnom šampionu, a borba za titulu je bila i te kako zanimljiva. Na kraju smo trijumfovali u majstorici i direktnom okršaju sa večitim rivalom, gde smo još jednom pokazali da smo najbolji kada je najteže. SD Crvena zvezda može da bude ponosno na sve klubove, a još jednom bih čestitao odbojkašima na ostvarenom podvigu.

5 Komentara

5 Comments

  1. Krcunov sljam

    27.04.2024. at 08:19

    Kada ode sns I Oskar sd cz se mora rasturiti i lustrirati sav sljam koji godinama perfidno unistava Partizan. Pametnom dosta.

    • zoran

      27.04.2024. at 10:26

      Samo jedna stvar ima ,ti nisi pametan uopste.

  2. Knez

    27.04.2024. at 08:44

    Može da bude ponosna na sve klubove, kao i oskara, koji im je sve to doneo. Ali, svakom zlu dođe kraj, nikad ne zaboravite.

  3. Moca

    27.04.2024. at 09:01

    Razmisljaj gde ces na usavrsavanje posle ove vlasti.

  4. Arizona usavršavanje 2025

    27.04.2024. at 09:24

    Spremaj se polagano..

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.