Budimo u kontaktu

Niže lige Srbije

GOL SEZONE! Piroćanci spektakularnim golom pobedili Jagodinu (VIDEO)

Dalibor Tomasevic

Objavljeno

,

Foto: Jutjub, printskrin

Dramatična borba na srpskoligaškom “istoku” se nastavlja. Na pobedu Dubočice, fudbaleri Radničkog iz Pirota odgovorili su dan kasnije trijumfom nad Jagodinom (1:0), kojom su se vratili na čelo tabele.


LIGA ŠAMPIONA Totenhem od 21 čas dočekuje Milan i pokušaće da nadokandi gol minusa. Kvota na “keca” u kladionici MaxBet je 1.90.


Mučio se jesenji prvak protiv čvrste ekipe Jagodine, napadao, stvarao, ali i propušao da šanse pretvori u golove. Trener domaćih Goran Lazarević odlučio je da u drugom poluvremenu ukaže šansu rezervisti Aleksi Petroviću i to je bio, ispostavilo se, ključni momenat na utakmici.

Mladi vezni fudbaler pirotskog kluba u 67. minutu postigao je gol koji je bio izuzetno efektan, a mnogi tvrde da se radi o jednom od najlepših golova ove sezone računajući sve lige srpskog fudbala! Petrović je u tom momentu iz drugog plana natrčao na loptu i sa udaljenosti od skoro 30 metara uputio toliko jak i precizaran udarac, da golman Jagodine nije imao ni promil šanse da sačuva svoju mrežu! Lopta se kao tane zarila u gornji levi ugao gola gostiju, a prisutna publika dugotrajnim aplauzom nagradila je strelca za ovo pravo remek delo.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Bio je to gol u stilu Dimitria Pajea iz najboljih dana, spektakul za TV špice i prepričavanje. Petrović ima 22 godine i od februara je u Radničkom, gde je došao iz Trajala. Rođen je u Kruševcu, a pored popularnih “gumara” ranije je igrao i u mlađim kategorijama Napretka.

Sada je u pirotskom klubu koji je u najvećem delu sezone na liderskoj poziciji, a koja garantuje plasman u Prvu ligu Srbije. Najveći konkurent Dubočica je u zaostatku tri boda, uz napomenu da će krajem aprila u derbiju prvenstva Radnički gostovati u Leskovcu.

PREPORUČUJEMO:

VREME JE ZA POVRATAK IZ DALEKA Prijović je pojačanje za Ligu šampiona!

NIJE GA VIDELA SAMO UPRAVA ZVEZDE Ratkov zadovoljio predstavnike ovog kluba…

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.