Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

GOLEADA U BAČKOJ TOPOLI Partizan rano stigao do prednosti, TSC odmah uzvratio (VIDEO)

Arsenije Soskic

Objavljeno

,

Rikardo je pogodio za vođstvo crno-belih (Foto: Starsport)

Rani gol u Bačkoj Topoli i vođstvo – Partizana. Već u 12. minutu pogodio je Rikardo. Jović je malo petljao s loptom, ali se izborio i asistirao golgeteru crno-belih, koji je krunisao bolju igru gostiju protiv TSC-a.


LA LIGA Sevilja u ponedeljnak (21:00) dočekuje Đironu, a u MaxBetu kvota na igru X2 (dupla šansa) je 1.98.


Brzo je, međutim, uzvratio domaćin. Ilić je izveo slobodan udarac, lopta se od stative odbila do Jovanovića, kojem nije bilo teško da je ubaci u nebranjenu mrežu… Tako je domaćin izjednačio na 1:1 u 20. minutu.

Pred ovu utakmicu TSC je bio drugi sa 65 bodova, koliko ima i drugoplasirani Čukarički (meč više), četvrta je Vojvodina (takođe meč više) sa 61, a tek peti Partizan sa 58…

Ova sezona je posebna za srpski fudbal, jer šampion (Crvena zvezda) prvi put ide direktno u evropsku fudbalsku elitu, dok će drugoplasirani u kvalifikacije za Ligu šampiona, a ako ne bude iznenađenja u Kupu Srbije i peti sa tabele će na evropsku scenu.

Ovako je pogodio Rikardo…

PROČITAJTE JOŠ:

POSLE SVEGA OČEKIVANO Čelnici Sampdorije dugo pričali sa Stankovićem o ponuđenoj ostavci… Evo šta je epilog

OGLASIO SE TSC Ovo će da razbesni navijače Partizana pred meč u Bačkoj Topoli!

2 Komentara

2 Comments

  1. Aca Sd

    01.05.2023. at 19:24

    Sanicanin i Jović uništavaju Partizan…

  2. UAAA LOPOVI

    01.05.2023. at 22:35

    UAAA LOPOVI!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.