Budimo u kontaktu

NBA LIGA

SRCE SE CEPA Golden Stejt objavio emotivni video snimak posvećen Dejanu Milojeviću: Zauvek naš “brate”! (VIDEO)

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Oproštaj od Dejana Milojevića u Solt Lejk Sitiju (Foto: Beta/AP)

Biće potrebno mnogo vremena da se naviknemo da popularnog Dekija više nema. Njegov osmeh više neće da obasjava dvorane i male ekrane, što je poprilično bolna pomisao. Radi se o fenomenalnom čoveku i sportskom radniku.


NBA LIGA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Nju Orleansa protiv Finiksa je 1.85. Početak meča je zakazan za 02.00.


Utakmica Golden Stejta i Jute je bila odložena zbog šokantne smrti Dejana Milojevića. Kako dani prolaze, sve se više ljudi i sportskih organizacija oprašta od čuvenog košarkaša, što dovoljno govori o tome koliki je trag ostavio gde god da je boravio.

Tako su Voriorsi odlučili da naprave takozvani “tribjut” video snimak, u čast popularnog Dekija. U njemu su izdvojene reči koje je on svojevremeno izgovorio, kao i citati ostalih članova organizacije sa kojima je bio blizak. Naravno, svi su imali da kažu samo lepe stvari za srpskog stručnjaka.

Čitav “film” ima poprilično tužnu primesu, pa vam savetujemo da uzmete maramice pre nego što počnete da ga gledate. Snimak je nazvan: “Zauvek naš brat. Zauvek naš ‘brate'”.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.