Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

Golmanu Vojvodine u Madridu operisan lakat

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Nikola Simić tokom meča protiv Crvene zvezde (Foto: Starsport)

Golman Vojvodine Nikola Simić morao je da propusti završne dve utakmice u prošloj godini zbog povrede. Simić je u utorak na jednoj klinici u Madridu podvrgnut operaciji levog lakta. Zahvat je uspešno izveo dr Raul Barko.


AKN: Na meču Obala Slonovače – Egipat, naša kladionica nudi kvotu 3.65 za igru GG3+.


Pred 25-godišnjim Beograđaninom je period rehabilitacije. U međuvremenu se novosadski klub osigurao kada je golmanska pozicija u pitanju, jer se na stadion “Karađorđe” vratio Emil Rockov.

Simić je ponikao u Bežaniji. Branio je za Srem iz Jakova i beogradski Sinđelić pre nego što je leta 2018. došao u Vojvodinu. U aktuelnoj sezoni je branio na 22 utakmice i na šest sačuvao mrežu.

AKN Dva igrača više za dva gola više! Senegal dobio Zelenortska Ostrva i plasirao se u četvrtfinale (VIDEO)

Još jedan remi Lučanaca, talentovani Jojić opet strelac

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.