Budimo u kontaktu

ŠPANIJA

Gonzales otišao u Valensiju, a produžio ugovor sa Barselonom

Darko Noveski

Objavljeno

,

Barselona čuva mladog igrača (Foto: Beta/AP)

Fudbalski klub Barselona saopštio je da je Niko Gonzales pristao na produženje ugovora, ali da će španski fudbaler ove sezone igrati na pozajmici u Valensiji.


ŠPANIJA Od 21 čas Barselona dočekuje Rajo Valjakano. Mi preporučujemo igru 1-12. Kvota u kladionici MaxBet je 1.70.


Barselona i Niko Gonsales su postigli dogovor o produženju ugovora do juna 2026. godine – naveo je katalonski klub i dodao da otkupna klauzula iznosi milijardu evra.

Klub je takodje naveo da ugovor o jednogodišnjoj pozajmici ne uključuje opciju kupovine. Trener Barselone Ćavi je u petak izjavio da bi želeo da Gonsales ostane, ali je 20-godišnji vezista zatražio pozajmicu kako bi mogao više da igra.

Niko Gonsales je u Barselonu stigao sa 11 godina i prošao je sve omladinske kategorije u klubu, pre nego što je debitovao za prvi tim u sezoni 2021/22, pod vodjstvom Ronalda Kumana.

POČELA LA LIGA Sevilja odmah poražena, Brašanac bolji od Gudelja

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.