Budimo u kontaktu

EVROLIGA

“GORELO” U “OAKA” ARENI Janakopulos pravio haos pored parketa… Lesor hteo da se obračuna na putu do svlačionice (VIDEO)

Matija Tepavcevic

Objavljeno

,

Matijas Lesor (Foto: Starsport)

Svašta je viđeno večeras u Atini. Pobeda Panatinaikosa, skandalozno ponašanje prvog čoveka kluba, a onda i incident koji je izazvao Matijas Lesor.


LIGA 1: U petak od 21 igraju Monpelje – Nant, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.98.


Bilo je ovo prvo pojavljavinje Dimitrisa Janakopulosa posle dve godine u “OAKA” areni. Naravno da to nije moglo da prođe mirno. Prvi čovek kluba skrenuo je pažnje na sebe tako što je zapalio cigaretu tokom susreta u dvorani, a zatim i specifičnim načinom na koji je pratio ovaj susret.

Grk nije mogao mirno da prati utakmicu. Sve vreme je ustajao sa stolice i dobacivao sudijama, a oni su ga očigledno dobro trpeli pored svog njegovog nesportskog ponašanja. Postavlja se i veliko pitanje da li bi ovako trebalo da se ponašanje vlasnik jednog od najvećih evropskih klubova.

Emocije nije uspeo da suzdrži ni nekadašnji košarkaš Partizana, Matijas Lesor. Ovaj sjajni centar se posvađao sa nekim od košarkaša Makabija na putu ka svlačionici, a saigrači su bili tu da ga smire i spreče bilo kakav dalji incident.

3 Komentara

3 Comments

  1. Miloš

    26.04.2024. at 08:44

    A vi znate da je Lesor izazvao incident?

    • Aca

      26.04.2024. at 09:51

      Naravno

    • Mile

      26.04.2024. at 14:49

      Gde ce Lesor? Dajte mu lijane da se oseca kao u Areni sa grobarima 🤡🤣😂🤡🤣😂

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.