Budimo u kontaktu

Fudbal

GOTOVO? Izgleda da je jasno gde će sjajni Osimen da nastavi karijeru

Arsenije Soskic

Objavljeno

,

Viktor Osimen (Foto: Beta/AP)

Sezona iz bajke, cena je vrtoglavo rasla, a izgleda da ni 100 miliona evra nije problem za najveće klubove da u svoje redove dovedu sjajnog napadača Napolija. Viktor Osimen ne može da pomogne klubu i Milanu, na prvom meču četvrtfinala Lige šampiona, a Skaj Sport objavio je ime ekipe u kojem će sledeće sezone sjajni Nigerijac da trese mreže.


LIGA KONFERENCIJA Fjorentina u petak (21.00) gostuje Lehu, a u MaxBetu kvota na “dvojku” je 1.80.


Navodno je sve već završeno, prema informacijama engleskog medija, pa će sledeće sezone Osimen da bude član minhenskog Bajerna. Klubu koji je dobro uzdman posle poraza od Mančester sitija (3:0) i sukoba Manea i Sanea u svlačionici posle duela, što je objavio Bild.

Osimen je na skener mnogih najvećih, jer je blistao u Napoliju ove segone. Klub je stigao do četvrtfinala Lige šampiona, pitanje je trenutka kada će pod Vezuvom da se vatreno proslavi titula u Seriji A, koja se čeka još od 1990. godine.

Minhenski klub pokucao je na vrata Nigerijca, prema najavama trebalo bi da ga ima u timu za narednu sezonu.

PROČITAJTE JOŠ:

DA LI SE KOMPLIKUJE? Navijači traže da Bahar ostane, stručni štab bez dogovora sa Zvezdom…

POPUSTILI NERVI Bild piše da je došlo do fizičkog obračuna u svlačionici Bajerna!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.