Budimo u kontaktu

SRBIJA KOŠARKA

GOTOVO JE “Grobari” napustili dvoranu, utakmica će da bude nastavljena! Pogledajte kako sada izgleda južna tribina (FOTO)

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Zagrevanje igrača Mege i FMP-a u toku prekida utakmice / Foto: MaxBet sport

Južna strana dvorane “Čair” je sada prazna, pa će polufinalni susret između Mege i FMP-a da dobije svoj epilog. Trenutno je 74:61 za “ružičaste”, a do kraja meča je preostalo tri minuta i 35 sekundi.


SUPERLIGA SRBIJE Radnički u Nišu u subotu (13.00) dočekuje Radnik, a kvota na pobedu tima koji vodi Lalatović u našoj kladionici je 1.80.


Evo kako trenutno izgledaju tribine na kojoj su bili smešteni navijači Partizana:

1 komentar

1 komentar

  1. Belvedere

    18.02.2023. at 00:36

    Uvek isti scenario!!! Sve tokom utakmice kao protiv zvezde!Čak je zvezdin kapiten preko razglasa umirivao zvezdaše! Naravno tada tribina nije bila ispražnjena.Nešto kasnije sa navijačima Partizana jeste!
    Otuda su svi ti scenski radovi odavno poznati kao koreografija i naravno sa istim krajnjim rezulatom!
    Samo važne stvari tek slede….

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.