Budimo u kontaktu

ITALIJA

GOTOVO JE Lukaku ima novi klub! Uslišena želja navijača Juventusa (FOTO)

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Romelu Lukaku (Foto: Beta/AP)

Gotova je letnjaa sapunica oko sudbine Ronelua Lukakua. Belgijski napadač ostaje u Seriji A gde je prošle sezone igrao u Interu kao pozajmljeni igrač Čelsija.


LIGA KUP ENGLESKE: U utorak od 20:45 igraju Birmingem – Kardif, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.20.


Sada se iz Milana seli u Rim gde će da obuče dres Rome. U Rimu će da ostane na pozajmici do kraja sezone, a vrednost pozajmice je 7,5 miliona evra. Klubovi su se dogovorili i Belgijanac u utorak putuje u glavni grad Italije.

Tokom leta se spominjalo da bi golgeter mogao da pređe u Juventus. Ipak, protiv toga su se pobunili navijači torinskog giganta, jer je nosio dres velikog rivala Intera. Tako nećemo da ga gledamo sa našim reprezentativcima Filipom Kostićem i Dušanom Vlahovićem.

Ipak, sarađivaće sa jednim od najboljih trenera današnjice Žozeom Murinjom. Belgijanac dolazi u pravom trenutku jer je Roma posle dva kola Serije A osvojila samo bod.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.