Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

GOTOVO Mesi u Interu!

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Lionel Mesi (Foto: Beta/AP)

Jedan od najboljih fudbalera sveta Lionel Mesi izabrao je novi klub. On je u subotu odigrao poslednji meč u dresu Pari Sen Žermena sa kojim nije hteo da nastavi saradnju. Odlučio je da njegov naredni klub bude Inter iz Majamija.


KUP ARGENTINE: Od 2:30 iza ponoći igraju Instituto – Deportivo Rijesta, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.73.


Dugo se nagađalo koja bi mogla da bude naredna destinacija slavnog Argentinca. Spominjao se povratak u Barselonu u kojoj je proveo 21 godinu i osvojio sve što može. Iz Saudijske Arabije je stigla ponuda Al Hilala koja bi mogla da ga učini najbogatijim sportistom ikada. Ipak, nije išao za novcem.

Mesi je uvek bio na listi želja vlasnika Intera iz Majamija Dejvida Bekama. Nekadašnji reprezentativac Engleske nikada nije krio da želi da napravi veliki klub. Zbog toga je spominjao da mu je cilj da u američki klub dovede Mesija, Kristijana Ronalda, ali i ostale fudbalske zvezde.

Ronaldo možda neće da dođe u Inter, ali može da se preseli iz arapskog Al Nasra u SAD. Naime, za njega već postoji interesovanje klubova iz MLS lige, pa je moguće da uskoro gledamo okršaj Mesija i Ronalda na terenu. 

1 komentar

1 komentar

  1. Vlada

    08.06.2023. at 02:32

    Koji vise duel oni ljudi vise nisu za top fudbal to je to

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.