Budimo u kontaktu

SRBIJA KOŠARKA

GRCI PIŠU Partizan hoće doskorašnjeg igrača Oklahome

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Gabrijel Dek više nije član Oklahome (Foto: Printskrin/Jutjub)

Dolaskom Matijasa Lesora nije stavljena tačka na angažovanje pojačanja. U Partizanu još nisu rekli konačnu reč. Očekuje se dovođenje bar još jednog igrača.


ITALIJA: Kvota naše kladionice na pobedu Sasuola protiv Đenove je 1.80. Meč počinje u 16:30.


Tako može da se zaključi na osnovu pisanja grčkog Totalbasketa. Ovaj list navodi da su crno-beli zainteresovani za Gabrijela Deka. U pitanju je  odlični Argentinac koji pokriva pozicije tri i četiri.

Minulog leta Dek je otišao u NBA ligu, pošto je postao član Oklahome. Međutim, nije iskoristio priliku, pa je 4. januara s njim raskinut ugovor. Očekuje se da se vrati u Evropu gde je od 2018. do 2021. nosio dres Real Madrida.

Pored Partizana za Deka su zainteresovani još Armani, Makabi i CSKA. Čini se da Partizan, u tom slučaju, nema prevelike šanse da angažuje Argentinca. Međutim, tako je bilo i pre dolaska Kevina Pantera…

Ništa dakle, nije nemoguće.

POJAČANJA Desni bek pred potpisom, na meti Stankovića i krilo! Falko na izlaznim vratima

SKUP ISPRED SKUPŠTINE! Najavljen miting podrške Novaku Đokoviću

5 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.