Budimo u kontaktu

EVROLIGA

GRČKA BOGINJA LEPOTE OPET ZASENILA LJUBITELJE KOŠARKE Dora Panteli rešila da “uhvati malo sunca” dok ne krene TOP 8 (FOTO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Dora Panteli na radnom mestu (Foto: Dora Panteli/Instagram/Printscreen)

Dora Panteli je najlepša voditeljka košarkaškog sveta u Evropi. Obraduju se mnoga muška srca kad god je vide kraj “malog ekrana”.


LIGA ŠAMPIONA: Kvota na pobedu Bajerna protiv Mančester Sitija u našoj kladionici je 2.70. Meč počinje u 21:00. 


Ona se tokom tekuće sezone Evrolige javljala sa svih utakmica koje su u Atini igrali Olimpijakos i Panatinaikos. Kako su “zeleni” završili takmičenje, lepa Dora se sada priprema da isprati Olimpijakos do fajnal-fora u Kaunasu. Rešila je da malo sredi boju kože, pocrni kako bi još lepše izgledala pred kamerama.

Slikala se u bikiniju i pokazala zanosno telo i atribute. Sa ostrva Antiparos je poslala jasnu poruku:

Još jedan dan u raju.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dora Panteli🏀📊🎙 (@dora_panteli_)

PREPORUČUJEMO:

IKARDI CVETA NA BOSFORU, CVETA I ONA Vanda u kožnom korsetu, grudi na izvol’te (FOTO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.