Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

Grkinić o razlazu sa Kerkezom: Došlo je do zasićenja

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Goran Grkinić (Foto: Starsport)

Čukarički od ove srede ima novog trenera, a to je nekadašnji kapiten Igor Matić. On je prdstavljen na Banovom brdu istakavši da će da gaji ofanzivni fudbal.


KVALIFIKACIJE ZA LIGU EVROPE: U četvrtak od 20 igraju Ludogorec – Astana, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.48.


Jedno od pitanja na konferenciji za medije bilo je zbog čega je prekinuta saradnja sa dosadašnjim trenerom Dušanom kerkezom. O tome je govorio tehnički direktor Goran Grkinić.

ŠEST MESECI RAZMIŠLJALI O TRENERU

Došlo je do zasićenosti u svlačionici. Imao je neke ideje po pitanju iniostranstva. To je malo poljuljalo svalačionicu, Razmišljam šest meseci, godinu dana unapred koji je to trener koji će doći u klub,. I došli do smo zaključka. Čukarički je mnogo porastao u poslednje dve godine, imamo velike ambicije. Ne samo po pitanju rezultata. Ako pričamo iskreno, ostvarili smo dve pobede i remi. Međutim očekivali smo bolju igru koja nije bila na nivou i došli smo do odluke da se rastanemo sa Kerkezom – rekao je Grkinić.

Dodao je da su o Igoru Matiću razmišljali od ranije.

Od prošle godine, pre nego je došao Kerkez, pričali smo ko je dobro rešenje posle odlaska Saše Ilića. I tada smo razmišljali o Matiću, ali on nije imao licencu. Već sada razmišljamo ko će da dođe ako ode Matić. Nije bilo ostalih kandidata, jer je bila ideja da bude neko ko poznaje klub i ko je iz sistema Čukaričkog. Igor je naš čovek iz kluba. Nije prošao pripreme, to je ozbiljan problem i trebaće mu vreme. Spremni smo da to istrpimo.

Smena trenera nije promenila planove.

Ambicije su kao i prošle godine, a to je da izborimo Evropu. Ove godine će biti lakše jer pet ekipa ide u kvalifikacije – zaključio je Grkinić.

1 komentar

1 komentar

  1. Konstatacija

    16.08.2023. at 22:04

    Zasicenje nakon godinu dana? Za ovakve debilne izjave,zabranio bih im bavljenje fudbalom bar na jednu deceniju.Ako ne zelis da kazes pravi razlog,bar nam ne vredjaj inteligenciju nebuloznim izjavama.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.