Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

“GROBARI” GA GAĐALI GRUDVAMA I VREĐALI Milunović: Bilo mi je smešno! Da su tribine bile popunjene, ovakve pojedince ne bih ni čuo (VIDEO)

Dalibor Tomasevic

Objavljeno

,

Milunović pokušava da šutira pored Živkovića (Foto: FK Radnički 1923 / Printskrin)

Fudbaleri Radničkog odigrali su veoma kvalitetan meč na gostovanju Partizanu i malo je nedostajalo da se u Kragujevac vrate sa celim plenom. Bod iz Humske svakako će da im znači u nastavku sezone, pre svega na psihološkom planu.


ITALIJA: Kvota naše kladionice na pobedu Rome protiv Kremonezea je 1.75. Meč počinje u 18:30.


U startnoj postavi Radničkog našao se Luka Milunović, poslednje zimsko pojačanje “crvenih” za drugi deo sezone. Iskusni napadač bio je na udaru navijača Partizana sa istočne tribine, koji su ga pred početak drugog poluvremena gađali grudvama snega, ali i vređali zbog toga što je ranije branio boje Crvene zvezde.

U nekim drugim okolnostima, gde su tribine stadiona bolje popunjene, sa mnogo više navijača koji dođu da bodre svoj tim ili uživaju u fudbalskoj predstavi, sigurno da ovakve pojedince ne bih ni čuo ni video. Ova situacija mi je bila smešna i ništa više od toga – rekao je Luka Milunović za portal Butasport.

Milunović je na ovoj utakmici igrao u samom špicu napada jer Kragujevčani nisu mogli da računaju na Nigerijca Činedua. Na terenu je proveo 75 minuta, kada ga je zamenio Vasilije Đurić.

PROČITAJTE JOŠ:

ODBROJAVANJU JE DOŠAO KRAJ Zvezdi je istekla suspenzija, Kampaco od danas može da igra u Evroligi! Donosimo vam njegovu životnu priču (VIDEO)

OVAKO MESI PLANIRA ZAVRŠETAK KARIJERE Kraj je blizu… Igraće za dva kluba u šest meseci!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.