Budimo u kontaktu

LIGA ŠAMPIONA

GRUPA A Ajaks nije izdržao, Matip digao Enfild na noge golom u 89. minutu! (VIDEO)

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Dušan Tadić je vodio veliku borbu sa Redsima na Enfildu (Foto: FK Ajaks)

Delovalo je da će Liverpul posle ubedljivog pozara u Napulju da napfravi još jedan kiks, ovog puta pred svojim navijačima. Ipak, golom Matipa u 89. minutu, Redsi su na Enfildu srušili Liverpul i upisali tri boda posle kojih lakše dišu.


Naša kladionica nudi kvotu 2.25 za pobedu Sevilje na gostovanju Kopenhagenu.


Posle debakla koji je doživeo prošle nedelje u Napulju, u meču 1. kola Lige šampiona, Liverpul je u duel sa “kopljanicima” ušao pod velikim imperativom pobede. Krenuli su Redsi ofanzivno i takva igra im se brzo isplatila.

Poveo je Liverpul u 17. minutu, a strelac je bio Mohamed Salah. Delovalo je tada da će meč ići u pravcu sigurnog trijumfa domaćih, ali tako nisu mislili gosti iz Amsterdama koje primljeni gol nije previše poremetio.

Dušan Tadić i drugovi imali su plan i on je počeo da se ostvaruje u 27. minutu, kada je Kudus fenomenalnim golom utišao Enfild i izjednačio na 1:1, što je i bio rezultat prvog poluvremena.

U nastavku Liverpul je pokušavao da slomi otpor “kopljanika”, bilo je nekih prilika, mogao je možda i Ajaks da napravi nešto više, a odluka je pala u 89. minutu. Na asistenciju Tsimikasa, matip trese mrežu Ajaksa za veliko slavlje na Enfildu, za pobedu posle koje je pao kamen sa srca Jirgenu Klopu i njegovim pulenima.

GRUPA A, 2. kolo

Utorak

Liverpul – Ajaks 2:1 (1:1)

(Salah 17, Matip 89 – Kudus 27)

Sreda

21.00 Rendžers – Napoli

Standings provided by SofaScore LiveScore

PROČITAJTE JOŠ:

Ovde nije valjao, tamo je već idol, pogledajte kako navijači Brondbija skandiraju Ohiju (VIDEO)

GRUPA C Džeko vodio Inter do pobede u Plzenju (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.