Budimo u kontaktu

LIGA ŠAMPIONA

GRUPA A Ajaks za početak demolirao Škote, Tadić se pritajio

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Radost fudbalera Ajaksa (Foto: Beta/AP)

Kao apsolutni šampion letnje fudbalske pijace, zaradio je 220 miliona evra prodajom igrača. Ne zaboravimo da su neki, poput golmana Onane ili desnog beka Mazrauija otišli besplatno. Međutim, ipak je to tim za poštovanje: Ajaks – Rendžers 4:0 (3:0).


Liga Evrope: Na meču HJK – Betis, naša kladionica nudi kvotu 2.35 za igru 2&3-5.


Škoti su zalutali u evropsku elitu, a to su im surovo pokazali Dušan Tadić i društvo. Kapiten Ajaksa i “orlova” bio je ovog puta u epozodnoj ulozi, ali za demoliranje rivala u razmaku od 15 minuta pobrinuli su se njegovi mlađi saigrači.

Lavinu je pokrenuo Meksikanac Edson Alvarez, na asistenciju Berghajsa. Asistent je potom bio strelac, doduše uz pomoć Fortune, jer je njegova lopta na putu ka golu zakačila nekoga od fudbalera škotskog tima. Rapsodiju je već u sledećem napadu završio 22-godišnji Ganjanin Kudus, novo blago “kopljanika” za nedostižnih 3:0.

Vrlo lako su “kopljanici” u nastavku čuvali stečeno. Uznemirili su se dvadesetak minuta pre kraja kada je Hrvat Barišić pogodio, ali je sudija posle sugestije iz VAR sobe poništio gol zbog ofsajda.

Tačku je stavio Bergvajn u 80. minutu. Tadić je odigrao celu utakmicu.

LIGA ŠAMPIONA, grupa A, 1. kolo

Ajaks – Rendžers 4:0 (3:0)

(Alvarez 17, Berghajs 32, Kudus 33, Bergvajn 80)

21.00 Napoli – Liverpul

 

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.