Budimo u kontaktu

LIGA ŠAMPIONA

GRUPA “C” Levandovski video koliko je moćan njegov Bajern (VIDEO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Levandovski osetio moć Bajerna (Foto: Beta/AP)

Pre meča na Kamp Nou bilo je jasno da Barselona ne može u osminu finala Lige šampiona, ali se očekivalo da će bar da pokaže zube Bajernu iz Minhena. Na kraju je Levandovski osetio snagu “svojih Bavaraca” 3:0.


LIGA EVROPE Crvena zvezda u četvrtak od 21 čas dočekuje Trabzon, a kvota na “keca” u kladionici MaxBet je 2.10.


Pazi, Bajern gazi! Već u 10. minutu je Gnabri asistirao za Manea, a ovaj je matirao Ter Štegena. U 31. minutu na 2:0 za Bajern je povisio Čupo-Moting, a novu asistenciju upisao je Gnabri. U 43. minutu šansu je imao Mane, ali je Ter Štegen njega zaustavio. Nije Bajern stao sa napadima, pa je minut kasnije šansu imao Musiala, ali se Nemac na golu Barselone nije dao.

U 56. minutu Ter Štegen je opet vadio loptu iz mreže, ali je gol Gnabrija poništen posle intervencije iz VAR sobe zbog ofsajda. Sudbinu Barselone zapečatio je Pavar na het-trik asistenciju Gnabrija u 95. minutu.

Bilo je ovo tužno izdanje Barselone u Ligi šampiona. Bajern je kolo pre kraja obezbedio prvo mesto u grupi, pa će Inter na Alijanc areni da dočeka rasterećeno.

GRUPA C:

5. kolo:

Inter – Plzen 4:0 (2:0)

(Mkhitarijan 35, Džeko 42, 66, Lukaku 87)

Barselona – Bajern Minhen 0:3 (0:2)

(Mane 10, Čupo-Moting 31, Pavar 90+5)


Standings provided by Sofascore

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.