Budimo u kontaktu

LIGA ŠAMPIONA

GRUPA D Totenhem izbio na prvo mesto, Marselj i Sporting mu dišu za vratom

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Son Heung Min je bio dvostruki strelac za Totenhem (Foto: Beta/AP)

Fudbaleri Totenhema popeli su se na čelo tabele Grupe D Lige šampiona. Oni su u četvrtom kolu na svom stadionu savladali Ajntraht sa 3:2 (3:1).


LIGA KONFERENCIJE: U četvrtak od 18:45 igraju Kluž – Slavija Prag, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 3.80.


Junak pobede je Son Heung Min koji je bio dvostruki strelac. Mrežu je zatresao u 19. i 36. minutu, a treći gol za domaće je dao Hari Kejn u 28. iz penala.

Strelci za tim iz Frankfurta su bili Kamada u 14. minutu i Alidu u 87. Oni su od 60. minuta igrali sa igračem manje jer je Tuta dobio drugi žuti karton. Pobeda Totenhema je mogla da bude ubedljivija, ali Hari Kejn u drugom minutu sudijske nadoknade nije iskoristio penal. Loše je šutirao i poslao loptu visoko iznad gola.

Važnu pobedu je ostvario Marselj koji je u Lisabonu savladao Sporting sa 2:0 (2:0). Fudbaleri iz Francuske su poveli golom Guenduzija u 20. minutu iz penala. Zbog prekršaja je Esgajo dobio drugi žuti karton već u 19. minutu.

Aleksis Sanćez je u 30. postavio konačan rezultat. Domaći su meč završili sa devet igrača jer je drugi žuti u 60. minutu dobio Pedro Gonkalves. Marselj i Sporting sada dele drugo mesto na tabeli i imaju bod manje od Totenhema.

GRUPA D, 4. KOLO

Sporting – Marselj 0:2 (0:2)

(Guenduzi 20 penal, Sančez 30)

Totenhem – Ajntraht 3:2 (3:1)

(Son 19, 36, Kejn 28 penal – Kamada 14, Alidu 87)

Tabele svih grupa Lige šampiona pogledajte OVDE.

PROČITAJTE JOŠ:

GRUPA A Liverpul u komšiluku brojao do sedam, het trik Salaha za pet minuta

LUDI REMI NA KAMP NOU Levandovski sačuvao Barsu u 92. minutu, pogodio za 3:3 i odložio promociju Intera! Bajern rutinski

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.