Budimo u kontaktu

LIGA ŠAMPIONA

GRUPA E Čelsi preživeo Salcburg, Rajkoviću ostaje strepnja (VIDEO)

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Foto: Beta/AP

Posle svima teškog gostovanja u Mocartovom gradu, “plavci” su na pola koraka od prolaska u nokaut fazu. Domaćinu ostaje strepnja do poslednjeg kola: Čelsi – Salcburg 1:2 (0:1).

Na meču Klub Briž – Porto, naša kladionica nudi kvotu 1.88 za igru ug 3+.

Odbrana Salcburga, na čelu sa Strahinjom Pavlovićem, bila je neprobojna do sredine prvog poluvremena. Tada je jedan odbitak Kovačić iz prve poslao u 90 stepeni. Golman nije imao ni najmanju šansu da odbrani.

Domaćin je izjednačio početkom nastavka, pogorkom Adamua, ali je samo 15 minuta kasnije, Čelsi vratio prednost. Strelac još jednog veoma lepog gola bio je Kai Haverc. Nemac je natrčao na loptu, vrlo precizno pucao i čuvar mreže domaćeg tima još jednom ostao zaleđen.

Bio je to, ispostaviće se, gol za pobedu koja Čelsi dovodi u sasvim bezbrižnu poziciju. Pavlović i saigrači moraće da strepe, ali i da osluškuju rezultat iz Zagreba.

GRUPA E, 5. kolo

Salcburg – Čelsi 1:2 (0:1)

(Adamu 49 – Kovačić 23, Haverc 64)

21.00 Dinamo Zagreb – Milan


Standings provided by Sofascore

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.