Budimo u kontaktu

LIGA ŠAMPIONA

GRUPA “E” Salcburg sa penala srušio Dinamo, “modrima” poništen gol u nadoknadi vremena! Drmić nije iskoristio veliki kiks Pavlovića (VIDEO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Šeško u duelu sa "modrima" (Foto: Beta/AP)

U 3. kolu “E” grupe Lige šampiona Salcburg je na svom terenu minimalcem savladao Dinamo iz Zagreba 1:0 (0:0). Bila je to prva pobeda Austrijanaca ove sezone i sada su pretekli na tabeli šampiona Hrvatske.


LIGA ŠAMPIONA: Kvota kladionice MaxBet na igru gol gol (GG) u meču Benfika – PSŽ (21:00) je 1.53.


Drugo gostovanje zaredom Dinamo nije uspeo da dođe bar do boda, ali bili su veoma blizu. Salcburg je bio mnogo bolji rival sve do gola koji je postigao. Imali su šanse Okafor, Šeško i Sučić, ali je Livaković u prvom poluvremenu ostao nesavldan. Dinamo je opasno zapretio preko Ivanušeca, ali je Kon intervenisao.

U 55. minutu je Šeško imao veliku šansu da dovede “crvene bikove” do vođstva, ali je Livaković fenomelano intervenisao. Ipak, spasa nije bilo u 68. minutu. Moharami je oborio Ulmera, a sudija je pokazao zaluženo na penal. Precizan je bio Okafor – 1:0.

Ante Čačić je krenuo na sve ili ništa i umalo se to nije isplatilo “modrima”. U 87. minutu veliki kiks je napravio srpski štoper Pavlović, ali je šut Drmića u stituaciji jedan na jedan odbranio Kon. Salcburg je uzvratio u 91. minutu, ali je Šeško bio neprecizan. Dinamo je gol postigao u 93. minutu. Drmić je bio precizan udarcem glavom, ali se pri demarkaciji našao u ofsajdu i taj pogodak je poništen. Na kraju 1:0.

GRUPA “E”

Salcburg – Dinamo 1:0 (0:0)

(Okafor 71)

21.00 Čelsi – Milan

Standings provided by Sofascore

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.