Budimo u kontaktu

LIGA ŠAMPIONA

GRUPA F Seltik osvojio važan bod u Poljskoj, Šahtjor je nezadovoljniji (VIDEO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Detalj sa utakmice Šahtjora i Seltika (Foto: Beta/AP)

Odigran je prvi meč 2. kola “F” grupe Lige šampiona u kom su Šahtjor i Seltik odigrali nerešeno 1:1 (1:1). Utakmica je odigrana u Varšavi.


LIGA ŠAMPIONA Od 21 čas Mančester siti dočekuje Borusiju iz Dortmunda. Biće golova, a kvota na igru GG u kladionici MaxBet je 1.85.


Posle pobede nad Lajpcigom u Nemačkoj, ukrajinski šampion je mogao do velikih šest bodova. Ipak, Škoti su im stali na put. Bod koji je više prijao fudbalerima Seltika.

Zapretio je Seltik u 2. minutu, ali je udarac Furuhašija odbranio Trubin. Osam minuta kasnije Škoti su poveli. Bio je to autogol Bondarenka.

U 18. minutu “rudari” su mogli do izjednačenja. Šved je zamalo bio neprecizan. Nije stao ni Seltik, u 28. minutu je pokušao Jenc, ali je Trubin ponovo bio na mestu. Šahtjor je izjednačio u 29. minutu kada je na asistenciju Sudakova pogodio Mudrik.

U 33. minutu Šahtjor je postigao i drugi gol. Međutim, pogodak Šveda je poništen zbog ofsajda. U drugom delu igre najbolju šansu u 73. minutu imao je Žota, ali je njegov pokušaj odbranio Trubin. U 89. minutu bio je neprecizan Maeda. Seltik je imao za čim da žali.

GRUPA F:

Utorak – 2. kolo:

Šahtjor – Seltik 1:1 (1:1)

(Mudrik 29 – Bondarenko 10 autogol)

21.00 Real Madrid – RB Lajpcig

Standings provided by SofaScore LiveScore

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.