Budimo u kontaktu

LIGA ŠAMPIONA

GRUPA “H” Benfika zaustavila PSŽ, gol Vlahovića u pobedi Juventusa protiv Makabija (VIDEO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Donaruma skida šut Nereša (Foto: Beta/AP)

“Staroj dami” nikako na ruku ne ide remi u Lisabonu. Moraće Juventus ozbiljno da zapne u drugom krugu grupne faze.


LIGA EVROPE Crvena zvezda u četvrtak od 20.45 dočekuje Ferencvaroš, a kvota na “keca” u kladionici MaxBet je 1.98.


Ne da se Benfika. Portugalski predstavnik je pokazao da ove sezone može da se uhvati u borbu sa najvećim klubovima Evrope. Posle pobede u Torinu, “orlovi” su zaustavili Mesija, Nejmara i Mbapea.

Nije dobro počelo, pošto su “sveci” poveli golom Mesija u 22. minutu na asistenciju Nejmara. Bilo je to nezasluženo vođstvo, pošto je Benfika pre toga imala dve lepe šanse, ali je šuteve Nereša i Ramosa odbranio Donaruma. “Orlovi” su do izjednačenja stigli u 41. minutu autogolom Danila.

Drugo poluvreme su otvorili fudbaleri PSŽ-a. Hakimi je prvi zapretio udarcem glavom, ali je Vlahodimos bio na mestu. Samo minut kasnije je Nejmar pogodio prečku. U 81. minutu je Donaruma odbranio strašan šut Silve.

Juventus se nije namučio protiv Makabija iz Haife 3:1. Mada je “stara dama” dozvolila Izrealcima da se vrate na 2:1. Šampiona Izraela je načeo Rabio na asistenciju sjajnog Di Marije. Prednost tima iz Torina na novu asistenciju Argentinca je duplirao Vlahović u 50. minutu. Srbinu je jedan gol poništen posle pregleda VAR snimka u 64. minutu.

Makabi je na 2:1 smanjio golom Davida u 75. minutu, ali je pitanje pobednika rešio Rabio u 83. minutu na het-trik asistenciju Di Marije. Za šest dana Juventus gostuje u Haifi, dok u Pariz stiže Benfika.

GRUPA “H”

3. kolo:

Juventus – Makabi Haifa 3:1 (1:0)

(Rabio 35, 83, Vlahović 50 – David 75)

Benfika – PSŽ 1:1 (1:1)

(Danilo 41 autogol – Mesi 22)

Standings provided by Sofascore

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.