Budimo u kontaktu

ENGLESKA

GVARDIOLA O SLAVLJU Popili smo sav alkohol u Mančesteru… Bio sam u 22:30 u krevetu pored supruge

Arsenije Soskic

Objavljeno

,

Pep Gvardiola (Foto: Beta/AP)

Pep Gvardiola, trener Mančester sitija, analizirao je 1:q u Brajtonu u prvoj utakmici u kojoj je njegov tim igrao sa šampionskom titulom. Španac je više pričao o slavlju tima koji sada mora da ostane maksimalno fokusiran, jer 3. juna ima finale FA kupa sa Mančester junajtedo, a 10. juna u Istanbulu finale Lige šampiona sa Interom…


KOPA LIBERTADORES Metropolitanos u petak (02:00) dočekuje Internasional, a u MaxBetu kvota na dvojku je 1.53.


Najviše pažnje privukla je izjava o proslavi engleske fudbalske krune:

Pre 40 sati popili smo sav alkohol u Mančesteru – istakao je Gvardiola posle remija u Brajtonu. – Bio sam malo zabrinut da li smo izgubili ono što smo radili poslednjih četiri, pet, šest meseci… Ali tim je bio tu i zato sam veoma srećan. Zato što ne želim da tim padne pre dva  finala.

Gvardiola je rano bio u krevetu:

U 22:30 sam bio u krevetu sa suprugom. Bio sam iscrpljen. Gledao sam “utakmicu dana” i onda sam spavao kao beba. Ali znam da su igrači uradili ono što su morali. Kada osvojite Premijer ligu morate da slavite. Oni su to uradili sa svojim porodicama i uživali.

Menadžer šampiona Engleske bio je ponosan na učinak i zalaganje svojih igrača u Brajtonu:

Pokazali smo zašto smo najbolji tim u Engleskoj. Veoma sam zadovoljan načinom na koji nastavljamo nakon što smo postali šampioni.

PROČITAJTE JOŠ:

DRIM TIM Igraće Ligu šampiona posle 20 godina, za pojačanja spremljeno 450 miliona evra, na listi i Srbin!

ARSENAL Sprema se velika čistka, 13 igrača uz onog kojeg u Srbiji nikako ne vole

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.